Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fiyat Revize TILGIN HG1311C 4 LAN + 1 WAN +1 USB+ 2 VOIP PORT WI-FI ROUTER Satın Al 21 Mart 2012 00:25 1 1 Fiyat Revize TILGIN HG1311C 4 LAN + 1 WAN +1 USB+ 2 VOIP PORT WI-FI ROUTER TILGIN HG1311C 4 LAN + 1 WAN +1 USB+ 2 VOIP PORT WI-FI ROUTER Süperonline tarafından verilmiş bir router bildiğim kadarıyla ürünün 2012'nin 11. ayına kadar garantisi mevcut. Ürün modem değil router'dır yani modem özelliği yoktur. Ürünü kutusu ve tanıtım cd'si yoktur. Ethernet üzerinden çalıştığı için herhangi bir driver kurulumu gerekmemektedir. Ürün, uydunet kullananlar kullanarak sınırsız sayıda kullanıcıya interneti dağıtma imkanı takır. Yine kablolu internetini kablosuza çevirmek isteyenler kullanabilir. Öte yandan internetle birlikte iptv vb. multimedya kullancaklar ürünü tercih edebilirler. *Ürün üzerinde kablolu bağlanmak için 4 tane LAN portu bulunmakta *Wireless özeliği mevcut. Takıp çıkarılabilir ve değiştirilebilir anten seçenekleriyle kapsama alanınızı ve çekim gücünüzü arttırma imkanı tanır *1 adet usb 2.0 port bulunmaktadır. Bu port aracılığı ile elinizdeki flash bellek, harici harddisk vb. ekipman bağlayıp ağda paylaşmanızı sağlıyor. Tam bilmiyorum ama sanıyorum yazıcılarınızıda ağda paylaştırabiliyorsunuz. *2 adet Voip portu bulunmaktadır. Bu port aracılığı ile telefonunuzu router'a bağlayarak servis sağlayıcınızın sağladığı tarife üzerinden çok ucuza telefon görüşmesi yapmanıza olanak tanıyor. FİYAT:55TL(eski fiyat 80) Fiyat : 55 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Davet Kodumla Abone olanlara Türknetten 1 Ay BEDAVA Sıfır Oslamp H7 Xenon Led Far 120 Liraklık alış-veriş için alının GG çeki Besin Takviyelerinde %10 Ürün İndirim Kuponu