Şimdi Ara

garantili LG Nexus 4 600 lira (PS3 takas olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Teknosadan 2 şubat 2012 de alınmıştır. Kutu içeriği tamdır.

yaza doğru İzmirdeki Lg teknik servisine güç düğmesi basmama sorunu ile gönderilmiş ve sorun yok iddiası ile geri gönderilmiştir, bunun üzerine tarafımdan mecidiyeköy yetkili servise götürürüp gözümün önünde garantiden tamir ettirilmiştir.

telefonun metal görünüşlü çerçevesinde soyuklar vardır ve bunlar kesinlikle darbeden dolayı değil, kalitesiz çerçeve yüzündendir, açıkçası hala anlayabilmiş değilim bu kadar kolay soyulmasını.

telefonun arka camı da çatlak, sokakta yürürken hurdacıların kullandığı el arabası baldır hizamdan vurdu ve muhtemelen ben farkında olmadan arka camı çatlatmış, daha sonra bu çatlak kendi kendine büyüdü, kamera kısmına doğru uzandı kameranın kalitesini etkilemeye başlayınca kamera kısmındaki camı kaldırdım. daha resim de atabilirim arka camla ilgili. On camda da kullanim esnasinda kesinlikle belli olmayan, ekran kapali iken de dikkatli bakinca gorunen kullanimdan kaynaklanan bir cizik var.

şimdi bu cam nasıl tamir edilebilir:

1)LG mecidiyeköy servisinde 150 lira karşılığında anında tamir yapılabilir
    2)Ebay'dan 47 liraya kargo dahil cam alınıp cam takılabilir
    3)böyle kullanılabilir
    4)gıda boyası damlatılıp tarz yapılabilir

Bu telefona 600 lira istiyorum

uygun bir fiyat verdiğimi düşünüyorum, bu telefona 50 lira harcayıp neredeyse 200 lira daha pahalı bir şekilde satmasını bilirim, onun yerine fiyatı kendiniz tamir ederseniz en az 100 lira daha uygun, yetkili servise tamir ettilirseniz en az 50 lira daha uygun bir fiyata veriyorum.

İstanbul anadolu yakasında elden satış yapabilirim, diğer Türlü önce para, sonra kargo. Sanalpazardan ilan açmak, takas sadece garantili, temiz ve sorunsuz PlayStation 3 ile olur, elden satış tekliflerine öncelik vereceğim.

Bir de benden size bir kaç uyarı:

1)ben bu telefonu alayım hiç bir ayar çekmeden her şeyden yüksek verimlilik alayım diyorsanız
    2)pil ömrü iyi olsun diyorsanız
    3)uygulama yüklemek ile uğraşmak istemiyorum, her şey telefonla gelsin diyorsanız
    4)multimedya amaçlı kullanacağım diyorsanız

yanlış telefona bakıyorsunuz, nexus serisi geliştirici telefonudur, fantezi telefonudur, hobi telefonudur, performans telefonudur, hepsi bir arada olsun telefonu değildir, onu istiyorsanız neredeyse 1 kat fazla ödeyip diğer muadillerine bakmanız gerekli.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 24 Kasım 2013; 17:04:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu durum ne kadar zamanda oldu? ve bende böyle bi cihaz almak üzereym fiber ile kaplanmş fakat büyür mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 haftada kendi kendine yayıldı, ama cam bu yayılmayabilir de yayılabilir de hiç belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

3 haftada kendi kendine yayıldı, ama cam bu yayılmayabilir de yayılabilir de hiç belli olmaz.

ustam en bi dostdan almak üZereym yine arka kapak ve cam çatlak fakat fiberle kaplamş ben 3 hafta oldu böle kullanym bi sorun olmadı dedi acaba alsam mi alınbilir mi yine full kutulu tr cihazi

• belirttiğim gibi çatlak kamera kısmına gitmez ise sorun yok, giderse gene ilk mesajımda belirttiğim gibi ebaydan 50 liraya monte kiti ile yeni cam alabilirsiniz, gene de istemezseniz 150 liraya arka kapağı olduğu gibi yenileyebilirsiniz.

• inanılmaz açık ve net bir ilan; takdir ettim. İnşallah hayırlısıyla alan da çıkar
  • horozigo34 H kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu yandaki boyaların döküldüğü yer de değiştiriliyor mu?
    Alacağımdan değil meraktan soruyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Şu yandaki boyaların döküldüğü yer de değiştiriliyor mu?

Sadece ön tarafını komple değiştirebiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Şu yandaki boyaların döküldüğü yer de değiştiriliyor mu?

Sadece ön tarafını komple değiştirebiliyorsunuz.

Cevap için teşekkürler. İyi satışlar. :)
  • quote:

Bir de benden size bir kaç uyarı:

1)ben bu telefonu alayım hiç bir ayar çekmeden her şeyden yüksek verimlilik alayım diyorsanız
    2)pil ömrü iyi olsun diyorsanız
    3)uygulama yüklemek ile uğraşmak istemiyorum, her şey telefonla gelsin diyorsanız
    4)multimedya amaçlı kullanacağım diyorsanız

yanlış telefona bakıyorsunuz, nexus serisi geliştirici telefonudur, fantezi telefonudur, hobi telefonudur, performans telefonudur, hepsi bir arada olsun telefonu değildir, onu istiyorsanız neredeyse 1 kat fazla ödeyip diğer muadillerine bakmanız gerekli.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

işte ilanın en can alıcı noktası

ülkemizde bu cihazın değerinin fazla bilinmemesinin nedeni bu uyarıda gizli

sırf görüntüsü için alan kişiler bu telefon ile hayal kırıklığına uğruyorlar

zira cihaz stok(saf) android yazılımı ile geliyor

halihazırda 4.3 sürüm android var ama çok yakında 4.4 güncellemesini alır

ama yine saf android ile geleceği için

en basitinden bir dosya yöneticisi dahi olmayacak uygulamaları arasında

basit bir müzik ve video oynatıcısı ve temel işlevleri yerine getirecek uygulamalar mevcut

ama diğer yandan bakınca neredeyse sonsuz sayıda rom,mod ve geliştirmeler var

bunları yükleyip uygulayabilirseniz

neredeyse bir note3 bir g2 kadar özellik katabilirsiniz cihaza

• çok detaylı ve dürüstçe bilgilendirici bir ilan olmuş.
    tebrik eder, hayırlı satışlar dilerim.
  • ob2004 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Eğer hâla ilanınız aktif ise düşünüyorsanız iletişime geçelim elimde ps3 slim var 1 tb hdd var içinde 100 e yakın oyun var 1 adet joystick var 120 gb dahilisi var ki dahiliyi pek kullanmazsınız hariciden bütün oyunları oynatabilirsiniz cihaz cfw 4.50 dir dehash yapılmamıştır isterseniz ofw ye de çevirebilirsiniz ama cfw halindeyken de rahatlıkla online a girebilirsiniz

P.m atamıyorum size profiliniz görünmüyor eğer görürseniz iletişime geçersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 20 Kasım 2013; 2:12:08 >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    cevaplandı.

• Özenle hazırlanmış açıklayıcı ilanınız için tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho06

Özenle hazırlanmış açıklayıcı ilanınız için tebrik ediyorum

Teşekkür ederim. Satılsa da rahatlasak artık .

• Bir adet nexus 4 Alacagim arkadaşlar... önemli olan tek şey kayitli olsun yeterli yurdişida olabilir ama pasaport kayitli olmak şarti ile.......kirigi eksigi olmayan bir cihaz istiyorum satmak isteyenler pm atsinlar.. Ankaradan elden alabilirim başka illerden ise ptt kargo veya aras kargo veya sanalpazar gittigidiyor vs Lutfen verebilecegim max fiyat 8gb icin 550 tl 16gb icin 600 tl dir...

SİFİRİ ZATEN 900-950 ARASİ
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-e960-nexus-4-fiyati,862007.html
    http://www.hepsiburada.com/liste/lg-nexus-4/productDetails.aspx?productId=telceplge960nex&categoryId=371946

• Sen dürüstlüğünle gönlümüzü satın aldın zaten, cihaz satılmasa ne olur
    Hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.