Anakart ve işlemci birlikte alınması durumunda tek fiyat 1650 liradır.
ÜRÜNÜN FATURA VE GARANTİ DURUMU
Ürün 02.11.2020 tarihli Magic Teknoloji faturalıdır.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Bilgisayarımı dağıttığım için ihtiyaç kalmadı. Alındığından beri günde 2-3 saat oyun amaçlı kullanılmış asla yorulmamıştır. Kutusu sıfır olarak bana nasıl geldiyse size de öyle teslim edilecektir.
Kule tipi soğutucum mevcut olduğundan STOK SOĞUTUCUSU KUTUSUNDAN BİLE ÇIKARILMAMIŞTIR. Soğutucuyu alan kişi ilk olarak kulanacak.
SATIŞ VE ÖDEME
SATILDI.
Ödemeyi hem kolaylık hem de güvenli para aktarımı kapsamında alışverişin yüzyüze veya uzaktan olmasından bağımsız olarak
SADECE EFT/HAVALE ile kabul ediyorum. MALATYA ilinde elden teslim edebilirim. REFERANSLI ÜYE OLMAK KAYDIYLA GET ilanı alıcı ödeyecekse açılabilir.
TESLİMAT
Kargo ile ile alıcı ödemeli olarak orijinal kutusu ile birlikte dıştan korumalı baloncuk ile sarılı şekilde gönderirim.
ÜRÜN GÖRSELLERİ

ANAKART
FATURA TARİHİ: 04.03.2020 Vatan Bilgisayar faturalıdır.
Arka aynasına kadar kutu içeriği eksiksiz olarak gönderilecektir. Herhangi bir eksiği sıkıntısı yoktur. Sorunsuz çalışmaktadır. Bilgisayarımı dağıttığım için fazlalık konumuna düşmüştür. Tüm kutu içeriğiyle eksiksiz gönderilecektir.
FİYAT: SATILDI

GENEL HATIRLATMA
GET/GİTTİGİDİYOR: YOKTUR. Bu sistemler alıcı suistimaline çok açık. Uzaktan satış sözleşmesi oluşması sebebiyle
alıcıya koşulsuz iade hakkı tanıyor ve satıcı iade kargosunu da ödemek zorunda.O yüzden ben bu şekilde işlem yapmıyorum.
Bu şekilde almayı planlayanlar bu şekilde satış yapan kişiden alabilir.
--> “ÖNCE ÜRÜN SONRA ÜCRET" -->Bu seçenek hiç bir şart altında YOKTUR.
--> KAPIDA ÖDEME/KREDİ KARTI İLE ÖDEME: YOKTUR.
--> "BİZ SANA NASIL GÜVENELİM ?"--> İletişim kanallarım açıktır. Profilim ve referanslarım yeterli güveni vermiyor ise güven duyacağınız
başka kişiler ile alışveriş yapabilirsiniz.
--> 18 yaşından küçük kişilerle alışveriş yapmıyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.