Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
0 Gibi Kutulu-Faturalı-Garantili Canon 50mm f 1.8ii Lens
-Lens kondisyon olarak 10 üzerinden 10 alır. -herhangi bir sorunu ya da kozmetik kusuru yok 0 nasılsa aynen o sekilde duruyor. -Ürünün ön ve arka kapaklarımevcuttur -Ürünün kutusu mevcuttur.icindeki belgeleri erkaylar kaseli belgesi vs.. hepsi mevcuttur. -Ürünün Faturası mevcuttur.(Ankara Tripod Fotografcılıktan alınmıstır.) -15 Aydan biraz fazla garantisi vardır. -0 ürün niyetine alın kullanın daha fazla birşey söyleyeme gerek duymuyorum. -Fotograflarını cekebilecek makinam kalmadı. hepsi gitti. zaten gerek de duymuyorum 0 ürün niyetine alacaksınız. -İsteyene sanalpazar gibi sitelerden komisyon eklenerek ilan acabilirim. -isteyen kütahyadan deneyerek elden alabilir.
Fiyat :210Lira
LowePro Adventura 160 Çanta
-Ürün 550D makinamın cantası idi. 550D cantasız sekilde satıldı. -canta fazlasıyla kullanıslı bir canta. Google dan aratırsanız ayrıntılı gilbiyi bulabilirsiniz. -2 Lens + Lens Takılı Body(Gövde) RAhatlıkla sıgıyor. kendim de denedim bunu. -Önde ve yanlarında cepleri var. en güzeli google dan bakmanız anlatamıyorum canta sonucta -Canta kozmetik ve kondisyon olarak 10 üzerinden 9.5.(0 degil sonucta) -Garantisi var mı diye sormayın canta bu ateşe atmadıktan sagını solunu kesmedikten sonra parcalanacak türden degil bu cantalar. -İsteyene sanalpazar gibi sitelerden komisyon eklenerek ilan acabilirim. -isteyen kütahyadan deneyerek elden alabilir.
Fiyat :50Lira Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
lensin linkşi bu. alınan yer de burası göründügü üzere bu da resmi garantili. gg de satılan yurt dısından gelen ve garantili denenlerle karsılastırıyorsanız yanlıs bir karsılastırma oluyor