Şimdi Ara

Garantili canon 50mm f1.8ii + LowePro Adventura 160 Çanta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    0 Gibi Kutulu-Faturalı-Garantili Canon 50mm f 1.8ii Lens

-Lens kondisyon olarak 10 üzerinden 10 alır.
    -herhangi bir sorunu ya da kozmetik kusuru yok 0 nasılsa aynen o sekilde duruyor.
    -Ürünün ön ve arka kapaklarımevcuttur
    -Ürünün kutusu mevcuttur.icindeki belgeleri erkaylar kaseli belgesi vs.. hepsi mevcuttur.
    -Ürünün Faturası mevcuttur.(Ankara Tripod Fotografcılıktan alınmıstır.)
    -15 Aydan biraz fazla garantisi vardır.
    -0 ürün niyetine alın kullanın daha fazla birşey söyleyeme gerek duymuyorum.
    -Fotograflarını cekebilecek makinam kalmadı. hepsi gitti. zaten gerek de duymuyorum 0 ürün niyetine alacaksınız.
    -İsteyene sanalpazar gibi sitelerden komisyon eklenerek ilan acabilirim.
    -isteyen kütahyadan deneyerek elden alabilir.

Fiyat :210Lira

LowePro Adventura 160 Çanta

-Ürün 550D makinamın cantası idi. 550D cantasız sekilde satıldı.
    -canta fazlasıyla kullanıslı bir canta. Google dan aratırsanız ayrıntılı gilbiyi bulabilirsiniz.
    -2 Lens + Lens Takılı Body(Gövde) RAhatlıkla sıgıyor. kendim de denedim bunu.
    -Önde ve yanlarında cepleri var. en güzeli google dan bakmanız anlatamıyorum canta sonucta
    -Canta kozmetik ve kondisyon olarak 10 üzerinden 9.5.(0 degil sonucta)
    -Garantisi var mı diye sormayın canta bu ateşe atmadıktan sagını solunu kesmedikten sonra parcalanacak türden degil bu cantalar.
    -İsteyene sanalpazar gibi sitelerden komisyon eklenerek ilan acabilirim.
    -isteyen kütahyadan deneyerek elden alabilir.

Fiyat :50Lira

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• dostum o lens 209tl ye 2 yıl resmi garantili satılıyor. fiyatta birşey yaparsan düşünürüm saygılar.
  • link atabilir misin hocam? ben de merak ettim varsa öyle bir şey fiyatta indirime giderim.
  • http://www.tripodfoto.com/canon-ef-50mm-f18-ii-lens.213.p

lensin linkşi bu. alınan yer de burası göründügü üzere bu da resmi garantili. gg de satılan yurt dısından gelen ve garantili denenlerle karsılastırıyorsanız yanlıs bir karsılastırma oluyor
  • hocam vatan kaç kere kampanya yaptı o da yetmez ise hayyamda birçok yer 200tl ye veriyor bu lensi.
  • hayyamdan almak daha mantıklı ozaman satılmazsa da eninde sonunda DSLR alacagım icin kura koyar. alıcısı cıkarsa da veririz
  • 50mm f1.8 kütahyadan bir arkadasıma satıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.