Şimdi Ara

Garanti teslim süresi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum yanlış yerse özür dilerim
    Direk konuya geçiren ben denizden dell in leptopunu almıştım ve garantiye verdim yasal süre olan 20 iş gününü aştılar ben dh deki yasal süreyle ilgili konuları okudum ve kaymakamlığa gidip hakem heyetine şikayet ettim dava ne zaman sonuçlanır diye sorduğumda bana en az 6 ay dediler. Fakat dh deli okuduklarıma göre en fazla 1 ay sürdüğünü öğrendim sonra delli aradım ve yasal süreyi kanıtlıyan evrakları anlattım para iadesi istiyorum dedim yetkililerinize söyleyin dedim onlarda tamam dedi acaba sonuç ne olur onlar paraniademi yaparmı yoksa hakem heyetini 6 ay bekliyimmi yarın pc gelio kargoyu napıyım lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pc geliyorsa gerek yok bence mahkemeye şuna buna birde avukat parası belge parası vs uğraşmayın derim. Şuan bende garanti bekliyorum gönderdim 20 günü geçerse bir şey yapmamda 35'den sonra sıkıntı bende senin gibi tüketici heyetine başvururum bir şeyler yaparım yani. 15 gün felan oldu herhal gönderdiğime benimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 21 Mayıs 2014; 1:16:38 >
  • Şimdi laptopu alırsam o hakem heyetine olan başvurum boşa mı gitcek yani ipptal
    mi olcak

• Hocam o detay hakkında bilgim yok benim ama notebook'un geliyorsa kargoda ise niye uğraşasasın?

Hocam ek olarak senin aletin sıkıntısı neydi kaç gün sürdü sorması ayıp?
  • Klavyesi değişecekti 25 gündür bekliyorum galiba yarın gelcek paramı isteme hakkım varmış parayı alıp kasa toplamak istiyorum ama olmucak herhalde

• Aromax A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızın fatura tutarı nedir? Hakem heyetleri ilden ile değişir ama bazı illerde örneğin (Ankara/Çankaya) 3 ay çok çok iyimser bir süre. 6+ ayı bulabiliyor. Evet 3 ay da sonuçlandırmak zorundalar ama iş yükü çok fazla banka kredilerinden dolayı.

Hakem heyetinden tam olarak ne yönde bir talepte bulundunuz? Bilgisayarınızın fatura tutarı 1272TL den yukarıdaysa zaten çıkacak karar bağlayıcı olmayacak vs vs. Tam olarak ne yaptığınızı bilmediğim için net bir şey diyemem. Sadece sabır etmeyi öğrenin aksi pek işe yaramıyor Dell'de.
  • tamam arkadaşlar konu çözüldü laptopum geldi canavar gibi hiç sorun yok dellden şüphe etmemeliydim harka bir servis alt tarafı 5 güncük geç kaldı o kadar da olsun şüphe edenler yok dell bozuyo falan diye bir şeyler falan okumuştum dh de yalan hepsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar hep yalan;
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=91331220

Hatta beni bırak başka arkadaşlarda anlatsın yaşadıklarını. Ya bir şeyler yanlış Koç sistem (Dell) de ya da biz toplandık yalan söylüyoruz. İnandırıcı olsun diye de aramızda anlaştık benim bilgisayarı parçaladık resim çekip koyduk.
  • o koç sistemin allah bin belasını versin benim laptop da pıksel hatası çıktı ayıplı mal olarak servise gonderdik 20 iş gunu oldu arıyoz sonuç yok 25 iş günü oldu aıryoz sonuç yok bu arada mailler, telefon trafiği, kufurler gırla gidiyor değişim yapın artık diyoz 20 iş gunu geçtınız yok avrupadan onayy bekliyoz diye diye boyle bizi 2 ay oyaladılar neyse bir aksam bize dell den onay geldi.Bu sefer de ben 2 hafta boyunca koç sistemdekilere bilgisayarı kargolatamadım 3 dak. iş, 2 hafta boyunca hergun konuştum her gun acıl mesajı çekiyorlar sonuç yok en sonunda dell e msj çektim onlar ilgilendiler ama onlarda 3 gunde kargolatabildiler
    anlayacağınız allah kimseyi koç sisteme düşürmesin o kadar uyduruk bir yer ki piyasanın en kotu teknik servisi şu an ve bu lafı bugun bilgisayarımı değiştirmek için gittiğim firmada aynısı söyledi

• Sana iyisi denk gelmiş demek ki 17-18 gündür parça değişecek ve tek sıkıntı adaptör üst mesajlarıda okudum hatta farks dostumla özel konuştum arkadaşı martın sonunda göndermiş halen bekliyor nedir bu yani?
  • Koçsistem piyasanın en kötü teknik servisi bilgisayarı sağlam gönder 2 ay sonra bozuk gelir elinde tecrübeyle sabit..... bikaç gün önce mail attım sıfır ürüne yerinde destek garantisi almak istiyorum diye bugün şaka gibi bir cevap geldi....

Zaten hali hazırda 2 yıllık servis noktasında garantisi bulunan cihazımın sadece 1 yılını yerinde desteğe çevirmek için 225 TL talep ettiler...Varın siz düşünün gerisini...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.