Şimdi Ara

Garanti sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar 2 tane asus laptop var x550vc ve s550c bilgisayarlardan birinde orjinal win8 yüklü birinde sonradan lisanssız win7 garanti kapsamı dışına çıkarmı ? ikiside virüsten sürünüyor karspersky aldım fakat hiç etkisi olmadı aksine yavaşlattı ne önerirsiniz garantiyi deneyelimmi yoksa bilgisayarcıyamı verelim bu arada bursadayım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Daha önce orjinal vista işletim sistemli olan pcye win7 kurup o şekilde garantiye yollamıştım bir sorun oluşmamıştı. Ama acer markaydı
  • Sağolun hocam formatı kesin yiyiceklerde garanti uğraşmaz heralde yazılım kısmıyla

Edit: yazılımdan kasıt virüs Blockandsurf diye bi bela var başımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shegonos -- 4 Mayıs 2015; 19:56:42 >
  • Garantiyi etkilemez. İstediğini kurarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde sağolun hocam ne önerirsiniz peki garantiye vermek mi (orjinal kutuları yanımda değil) yoksa bilgisayarcıya götürüp iç dış komple temizletmek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shegonos

Sağolun hocam formatı kesin yiyiceklerde garanti uğraşmaz heralde yazılım kısmıyla

adw cleaner ile taratmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

Sağolun hocam formatı kesin yiyiceklerde garanti uğraşmaz heralde yazılım kısmıyla

adw cleaner ile taratmayı deneyin.

Daha önce bi çözüm bulamamıştım ama deneyeyim bir karspersky aldım 110 lira bayılıp bir işe yaramadı
  • shegonos kullanıcısına yanıt
    adw cleaner benim gördüğüm en iyi reklam vs temizleme aracı. Deneyip sonucu yazarsanız sevinirim. Kuruluma gerek yok küçük bir program indirip taratıp temizleyebilirsiniz
  • quote:

adw cleaner benim gördüğüm en iyi reklam vs temizleme aracı. Deneyip sonucu yazarsanız sevinirim. Kuruluma gerek yok küçük bir program indirip taratıp temizleyebilirsiniz

Tamamdır hocam . Tekrar teşekkür ederim ikinizede ilgilendiniz
  • quote:

tarattım bişe yok gibi
     Garanti sorunsalı

• quote:

quote:

tarattım bişe yok gibi
     Garanti sorunsalı

Sorun devam ediyor mu

• golkipir G kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki format yolu göründü
    http://www.tamindir.com/malwarebytes-anti-malware/indir/

Bir de linkteki programı deneyin isterseniz
    Bakıyorum
    SAğolun hocam bir kaç şey buldu düzelmiştir İnşallah belli değil daha
    İnşallah hallolur
    Garanti ile uğraşmak istemiyor san bursa nin en güzel bilgisayarcisi uludağ bilgisayar 'dir ınegöl çarşısı 2.kata git orda gorcen hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antivirüs / internet security programları virüs girdikten sonra işlevsizdir. virüs girmeden kurmak zorundasın :)
    parça arızası olursa garanti içi cihazın sorun yok ama bu kasma durumundan ötürü boşuna garantiye götürme. önce bir format at cihaza. hala kasıyorsa o zaman hdd arızalı ya da işlemci aşırı ısınıyor olabilir o noktada garantiye götür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreRts

Garanti ile uğraşmak istemiyor san bursa nin en güzel bilgisayarcisi uludağ bilgisayar 'dir ınegöl çarşısı 2.kata git orda gorcen hemen.

öyle olacak heralde bakarım hocam sağolun .

aynen işe yaramıyormuş bende aldıktan sonra farkettim Bimeks deki adamı gözüm tutmamıştı zaten :D bilgisayarlar sırasıyla i5 8gb ram2 gb ekran kartı , i7 8gb ram 2 gb ekran kartı ssd de var kaç olduğunu unuttum chromede kasacaksa atarım camdan :D donanım sorunu olduğunuda sanmıyorum pek. vazgeçtim zaten garantiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.