Şimdi Ara

Garanti servisi, oyun durduruldu sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler.Forumda yeniyim, umarım doğru yere açmışımdır konuyu. 1,5 sene önce lenovo y510p aldım. crysis 3 te full ayarlarda 15-18 fps alıyordum kasmıyor ama hafif tireme yapıyordu.Sonra en düşük ayrda denedim yine aynı.Pes 2013 kurdum, onunda en yüksek ve düşük ayarlarında yine titreme yapıyordu.Netten araştırıp denendim çoğu şeyi değişen az birşey oldu. Baktım olmuyor 1 ay önce garantiye gönderdim.W8 di önceden.Güncelleyip 8.1 yapmışlar.Acaba ondan mı bilmiyorum ama her oyun hata veriyor.Çalışmıyor.Kurulumda sıkıntı yok.Açınca durduruldu diyor.Servise tekrar sordum.Orjinal oyun olmadığından dedi lenovo.Ya ne alaka.Daha önceden çalışıyordu bu oyun.Yalnızca titriyordu. Şimdi dedikleri doğru mu? Bir de kameram çok netti eskiden ama ne alaka ise şimdi berbat ötesi. Tekrar garantiye gönderecem kamera için. Ama göndermeden önce öğrenmek istiyorum oyunların açılmama sebebi 8.1 olabilir mi? lütfen yardım edin. Ayrıyetten şarjı da çabuk bitiyor.Hiç öyle sıkıntılarım yoktu. Bu konularda bilgisizim. Suçu klenovo ya atmadan önce beni bilgilendirirseniz sevinirim.







  • Guncel. Troll falan degilim niye kimse yardim etmiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bilgisi olan yardimsever bir yigit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmemen hemen aynı zamanlarda almışız.Bende de buna benzer bir durum oldu işletim sistemi Windows 10 du.son birkaç haftaya kadar herhangi bir sıkıntısı yoktu,oyunlar çok akıcı,görüntü kalitesi çok iyiydi.Benim oyunlar da orijinal bu arada...Önce ETS 2 de görüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu sorunu alıyordum.Diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yoktu.Mesela gta 5i sorunsuz oynuyordum.Birkaç gün sonra gta5 ve diğer oyunlarımda da ciddi fps düşmeleri olmaya başladı.Film izlerken bile takılmalar olmaya başladı...geçtiğimiz hafta servise gönderdim.Sorununuz yazılımsal dediler.İşletim sistemini win 8 e çevirdiler.Geldim baktım bir iki oyun kurdum yine fps ve görüntü kalitesi çok kötü(bu arada ekran kartı ayarları en üst seviyede).Servisi tekrar aradım.Bios setup ve nvidia optimus kurulumu yapmamı önerdiler.Onları da yaptım.Bi nebze düzeldi ama eski performans yok...memnun olmadım...halen kötü...Pazartesi yeniden servise göndericem, bana donanımsal bi durum gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pradicerr

    Hmemen hemen aynı zamanlarda almışız.Bende de buna benzer bir durum oldu işletim sistemi Windows 10 du.son birkaç haftaya kadar herhangi bir sıkıntısı yoktu,oyunlar çok akıcı,görüntü kalitesi çok iyiydi.Benim oyunlar da orijinal bu arada...Önce ETS 2 de görüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu sorunu alıyordum.Diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yoktu.Mesela gta 5i sorunsuz oynuyordum.Birkaç gün sonra gta5 ve diğer oyunlarımda da ciddi fps düşmeleri olmaya başladı.Film izlerken bile takılmalar olmaya başladı...geçtiğimiz hafta servise gönderdim.Sorununuz yazılımsal dediler.İşletim sistemini win 8 e çevirdiler.Geldim baktım bir iki oyun kurdum yine fps ve görüntü kalitesi çok kötü(bu arada ekran kartı ayarları en üst seviyede).Servisi tekrar aradım.Bios setup ve nvidia optimus kurulumu yapmamı önerdiler.Onları da yaptım.Bi nebze düzeldi ama eski performans yok...memnun olmadım...halen kötü...Pazartesi yeniden servise göndericem, bana donanımsal bi durum gibi geliyor.

    Ben de servise sordum. Ayni sorunu ayni laptopta biri daha yasamis ve servise gondermis. "Biz oyun yukledik ve oynarken videosunu cekip masaustune attik. Pc niz sorunsuz calisiyor diye. Sizinkinde de sorun yoktur. Orjinal oyun satin alip oynayin." Dediler. Bnm ilk w8 di ve oyunlar korsandi ama aciliyordu. W8.1 de ya nedensiz olarak durduruldu diyor yada d3d hatasi diyor ki nette arastirdim ne yaptiysam cozemedim. Hic memnun kalmadim acikcasi laptoptan. Ben oyun oynamak icin almistim. Oynayamacaksam 600 tl lik laptop da isimi gorurdu. Cok enterasan bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynen.haklısın..Oyun oynayamayacaksan bi anlamı yok.Kaldı ki y510p nin mevcut donanımıyla oyun oynayamamak kadar mantık dışı bir şey olamaz... .Sendeki problem yaizılımsal olabilir ama..win 8e dönüp bi de öyle dene istersen.Bakalım durum değişecek mi..bide bendeki sorun son bir kaç haftada ortaya çıktı.Sende ne kadar zamandır böyle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pradicerr kullanıcısına yanıt
    Bende oynaniyordu hepsi. 1.5 sene sadece hafif titreme vardi acmadigi oyun yoktu. Garantiye gonderdim. Geldiginden beri boyle. Yani 1 ay. Garantide olduhu icin w8 yuklemedim. Onlaran istedim yuklemesini reddettier en guncel yazilimlari kullaniyorlarmis vs. Banane ben bilgisayari 8 ile aldim diyorum ama umursamiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 den 8 e almamaları ve gerekçeleri çok anlamsız ya...Benimkini 10'dan neden 8'e aldılar direk o zaman?.Neden 8.1 kurmadılar da direk 8 kurdular...
  • Vallahi ben de anlamis degilim. Bir armadasima goturdum bugun. 1500 nakit veririm buna dedi ama dusundum laptopa ihtiyacim var sarji da 4 saat falan gidiyor. Satmadim. Bakalim secimden sonra garantiye gonderecem. Vurgulayacam tekrar 8 yukleyin diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma ya,satacak kadar da değildir.Şuan bu notebookların sıfır satışı 4.000 civarında...Oyunlarının cracklerini güncellemiş miydin?
  • Hayir oyunlar crack istemiyordu yuklenirken. O zaman ben ayni oyunu baska bir torrentten indireyim guncel onu deneyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bir de güncel bi crack indirip falan dene.bir de cracklerinde uyumluluğa da dikkat et,oyununun versiyonuyla uyumlu mu,işletim sisteminin 32 bit veya 64 bit mi,onunla uyumlu olup olmadığını da kontrol et..
  • 8.1'e geçildiğinde dosyalar değiştiğinden oyunun dosyaları bozulmuş olabilir. Senin laptobunda bir sorun yok. Senin sorunun bilgisayar kullanmaktan bihaber olman. Yazdığımı yanlış ama gerçekler böyle, sana 10 bin liralık laptop da verseler sen yine düzgün kullanamazsın. Kısaca sadece iyi bilgisayar almak yetmiyor biraz da kullanmasını bilmek lazım.

    Yapacağın şeyi söylim ben sana. İnternetten format atmayı öğrenip kendin temiz bir format atacaksın. Sadece gerekli programları ve en güncel driverları yükleyeceksin. Oyunlarını da steamden alıp oynayacaksın. Korsan oyunlarda her türlü virüs olur, bunlar sistemi yavaşlatır ayrıca korsan oyunların çoğu oyunun ilk halidir, sonradan hataları düzeltmek için çıkarılmış yamalar olmaz.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Yok alinmadim zaten kendim de belirttim bilgisayardan pek anlamadigimi. Dediklerinizi deneyecem. Tesekkur ederim. Ogrenciyim. Oyunlar 200 tl gibi yani haliyle pahali geldi. Pes 2015 30-40 tl olsa alirim da epey pahali. Artik korsana devam. Baktim olmuyor orjinal alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pradicerr kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Bir bakayim ben. Su aralar sinav var gerci. Kasimin sonuna dogru anca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.