Şimdi Ara

Garanti Paracard Web

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.paracard.com.tr/Hangi-Paracard/Paracard-Web

Yeni paracard alacağım, web paracard almayı planlıyorum, fakat bu kart hem para çekmek & yatırmak için hem de web de kullanmak için uygun mudur?
    Şehirdışında okuduğum için kart gerekiyor, bu kartın artı ve eksi yönlerini söyler misiniz ?

• up
  • Garantiden kart alma hocam yıllık 70 lira kesiyor. Öğrenci kartlarından dahi para kesiyor. Yapı kredi bankasından al play hesap kartı sonra kredi kartı al sanal kart alarak internette de kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Garantiden kart alma hocam yıllık 70 lira kesiyor. Öğrenci kartlarından dahi para kesiyor. Yapı kredi bankasından al play hesap kartı sonra kredi kartı al sanal kart alarak internette de kullanabilirsin.

Yapı kredi ücret almıyor mı yıllık ?

Bir de Ziraat Bankası'ndan ATM kart alsam paypal 'da kullanabilir miyim ?
  • atm kartları paypalda kullanılmaz. eğer internetten alışveriş yapmak için yok arıyorsanız ya kredi kartı alıp sanal kart çıkaracaksınız. ya da garantiden (sadece garanti bankası veriyor) hesap açıp sanal kart oluşturacaksınız. böylece hesabınıza para yatırıp sanal kart üzerinden alışveriş yaparsınız. ama taksitli falan alışveriş yaparken parayı peşinden vermeniz lazım yani taksidin bir anlamı olmaz
  • evin elektrik ve su faturasını oto talimat ile yaparsan kesmiyorlar.Ben 3 gün önce yeni açtırdım garantiden hesap.Adam bana elektrik ve su faturanı oto talimat olarak yaptırırsan yılda 1 kez keseceği 74 TL ' yi kesmez dedi.
  • bende garantinin paracard'ı var. Kredi kartım yok. Zaten paracard yapma amacım da internet bankacılığı idi. Garanti; türkiye'de internet bankacılığında gerek kalite gerek de güvenlik olarak en iyilerindendir.
    Ücretsiz olarak kendime sanal kart çıkarttım. bu sanal kart, internette alışveriş yapmanızı sağlayan bir nevi kredi kartı.Hatta bildiğiniz kredi kartı master card'ın. Ama taksit yapamazsınız yalnızca peşin ödeme oluyor. En güzel yanı ise siz sanal kartınıza ne kadar para yüklerseniz o kadar alışveriş yapabiliyosunuz. Yani sanal kart hesabınız paracard hesabınızdan ayrı işliyor. Böylece güvenlik daha da artıyor.Ben genelde sanal kart'ta fazla para bırakmam, alış veriş yapacağım zaman para yüklerim(gerçek hesabımdan ücretsiz havale ile) ve onu harcarım hemen. Ayrıca sanal kart ile ""PAYPAL" da kullanablirsiniz. Ben kullanıyorum şahsen. Steam, hepsiburada vs sitelerden de gönül rahatlığı ile sanal kartınızı kullanarak alışveriş yapabilirsiniz..
    Çok reklam yaptım; garanti'de çalışmıyorum
    Paracard ve sanal kart'a ek olarak bi de ücretsiz extra.genc kartından çıkardım. Bi kaç kampanyası vardı onun dışında pek bi numarası yok extra.genc'in. Tabi paypass diye bi olay var extra.genc'te ama daha deneme fırsatım olmadı hiç bir mağazada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 21 Ağustos 2010; 1:02:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti sanal kart iptali
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İş bankası'nın İş'te Genç hesabını araştırıyorum bikaç gündür. Okuduğum kadarıyla
    *Herhangi bir aidat yok(Kart ücreti vb.)
    *Bir kredi kartı veriyorlar, 300-500-700TL limitli olabiliyor. Bu karta hem kredi kartı hesabın hem de vadesiz TL hesabın bağlı. Banka kartı şeklinde kullanabiliyorsun, ki zaten vadesiz hesabın oluyor bir tane.
    *İnternet şubesindeki havalelerden ücret kesmediğini okudum (emin değilim)
    *Kart için aile onayı, kefil vb. gerekmiyor.
    *Hesabında kaç para varsa o kadar çekebiliyorsun, kredi kartı hesabından nakit avans çekmene izin yok.

-Ama yanında bir tane de kredi kartı almış oluyorsun.

İnternet şubesinin kalitesi nasıl bilmiyorum fakat bana en mantıklı seçim İş Bankası geldi
  • Bende var bulaşmaz olaydım maaş yüzünden kullanıyorum şifre için bankalarda perişan oldum tavsiye etmem
  • arkadaslar telefon satarken sureklı kredı kartı ıle almak ısteyenler oluyordu bende arkadasım telefoncu oldugu ıcın ordan kredı kartını nakıte cevırıyordum.bankanın kartı cekınce ertesı gun hesaba gectıgı tutar %2 para kesıyor 100 tl cekınce 98 tl nakıt gecıyor hesaba ben tam hesap kesım tarıhınde cektırıyordum parayıda halıyle tam 40 gun sonra bankaya oduyordum eger yapmak ıstedıgınız alıs verıs ıcın kredı kartı gecmıyorsa ve nakıt sıkıntınız varsa bu arkadasımdan cekım yaptırabılırız,meblag fark etmıyor 1000tl-100000 tl ısteyen olursa yardımcı olabılırım ırtıbata gecebılırız

ayrıca bankadan aynı meblayı nakıt cekmek ıstersenız %3.5 oran kesıyor+nakıt cekım ucretı+artı vergi filan avantajlı bı olay ıhtıyacı olana
  • quote:

Garantiden kart alma hocam yıllık 70 lira kesiyor. Öğrenci kartlarından dahi para kesiyor. Yapı kredi bankasından al play hesap kartı sonra kredi kartı al sanal kart alarak internette de kullanabilirsin.

Vadesiz hesap için hesap işletim ücreti alırlar ama

Paracard vadesiz hesaba bağlı kart olduğu için, kullanıcıya ek bir ödeme getirmez.

Kredi kartı gibi değil.
  • quote:

Kredi kartı değil de hesap açtırıp 2 otomatik ödeme talimatı verirseniz ücret kesilmiyor. Benim turkcell hattım var 2 tane onlar otomatikte mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Paracard vadesiz hesaba bağlı kart olduğu için, kullanıcıya ek bir ödeme getirmez.

Kredi kartı gibi değil.

Bahsettiğim oydu zaten. Para kartın bağlı olduğu vadesiz hesaptan kesilir zaten. Kart verdi diye ekstra ücret alan banka görmedim.

Ayrıca konu iki senelik, hortlatmışsın.

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Kredi kartı değil de hesap açtırıp 2 otomatik ödeme talimatı verirseniz ücret kesilmiyor. Benim turkcell hattım var 2 tane onlar otomatikte mesela

Ücretsizi varken neden otomatik ödeme talimatı vermekle uğraşayım ki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Kredi kartı gibi değil.

Bahsettiğim oydu zaten. Para kartın bağlı olduğu vadesiz hesaptan kesilir zaten. Kart verdi diye ekstra ücret alan banka görmedim.

Ayrıca konu iki senelik, hortlatmışsın.

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Ücretsizi varken neden otomatik ödeme talimatı vermekle uğraşayım ki?

Bugün direkt bankada müşteri temsilcisinden teyid ettimde

konu hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar varsa güncel bilgi olsun diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.