Şimdi Ara

Garanti Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Dün gece sinerjiden topladığım hazır sistem elime ulaştı. Bütün parçaların kutuları ve garanti belgeleri geldi fakat asus ph-gtx 1050 ti ekran kartının kutusundan sadece speed setup kitapçığı çıktı. Garanti belgesi adı altında bir kağıt çıkmadı. Kacırdıgım bisey mi var çıkmıyor mu yoksa bana mı yollamadılar. Ona göre sinerji ile iletişime geçecem. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Garanti Konusunda Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de şu şekilde bir garanti belgesi var. Diğer hepsinin garanti belgesinde malın cinsi ( anakart, psu..) belirtirilmis. Ama bu garanti belgesinde malın cinsi yok. 2 yil garanti yazıyor. Bu olabilir mi ?

Garanti Konusunda Yardım

• Genelde garanti belgelerine pek gerek kalmıyor. Rma 'ya fatura ile birlikte gidiyorsunuz ve ya gidemiyorsanız da fatura fotokopisi ile birlikte ürünü gönderiyorsunuz sorun olmuyor. Garanti belgesi istemiyorlar yani. Ürün zaten TR ürünü ise ürünün seri numarasından TR garantili olduğu serviste çıkar. Fatura da lâzım tabi. Senelerdir hiç garanti ve ya servislik işim olmadığı için ekstra bir şey değişti ise bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belgelerle pek işler yürümüyor. kanuni zorunluluk olduğu için içine ekliyorlar.
    çözüm elindeki fatura.
  • Fatura mevcut. Yardımcı oldugunuz icin tesekkur ederim. İçim rahat etti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.