Şimdi Ara

GARANTİ 'İLLALLAH' DEDİRTİYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bankası hesabıma para yatmayagörsün, son bir aydır hesap işletim ücreti adı altında yaklaşık 35 Ytl para kesintisi yapıldı. Sadece küsürat olduğunda kesintiler yapılıyor diye duyduğum için hesaptaki parayı genellikle sanal karta aktardum. Ama her seferinde para çekmek icap ettiği zaman sanal karttan banka hesabına para aktarmak zorunda kalıyorum. Bazen unutup paramatiğe gittiğimde elim boş dönüyorum doğal olarak. Son yatırdığım tam paradan(500YTL) bile 16 küsür lira para çekmişler.

Allah aşkına hesabımdaki paraya dokunmayacak bir banka yok mu? Ne bu sömürgecilik ya...

• bi ara bendende kesmişlerdi hesaba yatırdım ama öğrenci olduğum için belge götürdüm ve 1 saat içinde kestikleri para geri geldi
  • Ben n'apıcam?
  • Yok kanun bolye asya bank almiyor galiba bir sor.Devlet hesabindan vergi kesiyor onlarda sana yansitiyor carpik vergi duzeni ne yaparsin burasi turkiye
  • Arkadasinda dedigi gibi ogrenciysen bu kesintiden muafsin git ogrenci belgenle ispat et almazlar birdaha ama giden paran geri gelirmi bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Duck_And_Run

bi ara bendende kesmişlerdi hesaba yatırdım ama öğrenci olduğum için belge götürdüm ve 1 saat içinde kestikleri para geri geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Yok kanun bolye asya bank almiyor galiba bir sor.Devlet hesabindan vergi kesiyor onlarda sana yansitiyor carpik vergi duzeni ne yaparsin burasi turkiye

devlet vadesiz mevduat hesabından vergi kesmez.
    vergiyi vadeli hesaptan keser.

bu kesilen para haksızdır ve tamamen bankaların cebine gitmektedir.
  • Garanti Bankası kullandığın hesaba otomatik ödeme talimatı verirsen para kesmiyor...Ben anca böyle kolayını buldum...Sende nakit ödediğin bir faturayı otomatik ödemeye bağla, kurtul...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Garanti Bankası kullandığın hesaba otomatik ödeme talimatı verirsen para kesmiyor...Ben anca böyle kolayını buldum...Sende nakit ödediğin bir faturayı otomatik ödemeye bağla, kurtul...

Aynen bir tane otomatik ödeme bagla buraya,su,elektrik,cep gibi birşey kesemezler,demokrasilerde çare tükenmez.
  • galiba senden kesilen yıllık işlem masrafı, yılda bi kere keserler.. öğrencilerden alınmaz, eğer alınmışsa öğrenci belgeni bir dilekçeyle fakslarsan geri yatırırlar. arkadaşların gösterdiği yol çok güzel; otomatik ödeme!
  • Ben Garanti'de hesap açtırmaya gittiğimde görevli "napcan sen hesabı" gibisinden bi laf etmişti. Kullancam diyince 6 ayda bir 25 milyon alıyoruz falan ondan sordum dedi. Bu üslubu hiç sevmemiştim :)

Neyse konuya dönelim. Öğrenci olduğumu ve bundan muaf olup olmadığımı sordum ama olmazsın dediler. Sonra gittim Yapı Kredi'ye öğrenci hesaı açtırdım onu kulllanıyorum. Herhangi bir ücret kesmiyorlar.
  • benim hesap ziraat bankası senelik 3 ytl falan kesiyorlar ...
  • Öğrenci değilim. Cevaplar için teşekkürler. Ben bir faturayı otomatik ödemeye bağlattırayım.
  • Vakıf bank kesmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.