Şimdi Ara

GARANTİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 7 ay önce ,MSI GE60-213XTR modelini aldım. ilk zamanlar bataryası baya iyiydi, fakat şimdi 2 saatte bitiyor , normalde 3 saat sürmesi gerekiyor normal kullanımda bile 2 saatte bitiyor, oyun falan oynayinca 1.15dk gibi zamanda bitiyor, bu sorun için garantiye göndereyim mi bilgisayarı, garantiden ne kadar sürede geri gelir ve bilgisayarın arka kısmı çizildi duvara sürtüldü arka kısmı garanti değişebilir mi, teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 16 Ağustos 2013; 15:22:39 >

• çizilme düşme kırılma gibi durumlar kullanıcı hatası oldugundan garanti kapsamına girmez. ancak kasko yaptırdıysanız kaskonuz servis masraflarınızı karşılar. bataryaya da gelince 7 aylık kullanım sonrasında batarya ömrünün azalması normaldir. 10-15 dk ya kadar düşmedikçe bataryanı değiştirmeye gerek yok zaten şu haliyle teknik servise göndersen birşeyi yok diye geri gönderirler. bataryanı 1 sene daha kullanırsın. artık pil modunda çalışma durumu 15-20dk ya kadar düşerse 50-60 liraya muadil bi batarya alıp kullanabilirsin.
  • kasko yapmadım simdi yapabilirmiyiz kasko?
    1 saatlik bir düşüş var bunu servis karşılaması gerekmiyor mu? 2sene garanti daha ne diye veriyorlar 3 saatlik şarj 2 saat yetiyorsa :D illa bilgisayar mı yancak ole vercez garantiye :D
  • şuanki laptoplarda kullanılan bataryaların hepsi böyle. içerisindeki piller kimyasal tepkimeyle enerji veriyorlar, doğal olarak bir de yarıömür dediğimiz olay var ki bu da zamana bağlı birşey. ha şuana kadar bataryayı hiç kullanmasaydın durum çok da değişmeyecekti. biraz daha az yıpranmış olurdu ama kullanım süresi azalırdı yani.

kasko olayına gelince ben hiç laptopa sigorta (veya kasko diğer bir tabirle) yaptırmadım. belki şuanda yaptırabilirsin ama o kadar para vermeye değmez. sadece dikkatli kullan yeter.
  • ne kadar para olur sence?
    garanti bunun bataryasını değiştirmek zorunda değil mi ?
  • teknokask 60 liradan başlıyormuş galiba, hiç araştırmadım bilmiyorum :)

@stopcomeback
    doğadaki her atomun bir yarıömrü olur. fosillerin yaşını C (karbon) elementinin bozunmasından buluyorlar mesela ;)
  • adamın bilgisayarı parçalandı sağlam bir tarafı yok , bu haldeyken kasko yaptırdı bunu nerden bilcekler önce mi sonramı olduklarını :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.