seliin. Birinci sorunun cevabını versene -olmaz çalışsaydın. -bak ver yoksa geçen gece bizim evde yaşadıklarımızı anlatırım herkese. -allah belanı versin.
-mustafa 1. soruyu biliyonmu -bilmiyom -2. soruyu -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman ne b*k yemeye benim önüme oturdun
-ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz. -tamam al. -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin
-Veli kağıtları değişelim mi? -farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş
-murat 5. soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla. -neymiş lan şartın. -ayşeden ayrılacan. -ırz düşmanı fırsatçı şerrefsizzz.
-kazıım -ne vaar? -b*k var. alla alla
-seyithan bir iki soru söyle -yapamadım -hangilerini yapamadın. -hiçbirini -ulan bu soruların hiçbirini yapmadan nasıl her sınavdan 100 alıyon yalancı p******k
-damlaaaa. Bugün çook güselsiin. -yemezleer. Caner bana da yazsana lan şu cevapları.Kalacam -Dur copy-paste yapalım
+Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları. -Hocam vallah kopya çekmiyoruz. +Kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokopi çekiyorsunuz
-ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa
Mahmut 5. soruyu göstersene +Hadi ordan sen beni topunla oynatmadıydın -Dersten sonra oynarsın +Tamam al yap
Süper Paylasim icin tesekurler. Ayrica o sinav ne öyle ya. kopya cekmeyen bir kisi yokmu :)
çok güzel ya ne güzel kopya çekiyolar eski günleri özledim üniv.. bunlar kdr çekemioduk ama sağ sola bakioduk millete 6 ay uzaklaşırma olunca insan çekemio :=)
Coq Güselmiş Yhaa Eline Saglık
güzelmiş paylaşımın için sağol bu arada kopya çekmeyen öğrenci yoktur inek öğrenci vardır
koptum ya valla süper
o nası bir sınıftır ya bizim sınıfı bile geçmiş kopya çekmeyen adam yok
Kendimi hatırladım birden yaa :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme