Şimdi Ara

Garanti Elektronik,giyim-kozmetik 500/25 toplamda 1000/50 bonus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
9
Favori
3.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saat 24 ü geçince 75/5 de olsun diye paracardtan yükleme yaptım 500 daha saymadı. Bende son yüklediğim 500ü geri çektim. Neden sayamadığım hakkında en ufak fikrim yok kampanya gözüküyor paracardtan. Kredi kartı kabul ediyor paracaed kabul etmedi. Belki uygulama sıkıntı çıkardı bilmiyorum. Bilginiz olsun. Bonus gold kredi kartım saydı paracard saymadı. Belki gün içinde sayabilirdi ben direk geri çektim hemen iade oldu.

Trendyol cüzdan
  • RealWorldRules R kullanıcısına yanıt

Sadece benim aklımdan geçmiş olamaz bence beklenen yorum olduğuna göre birilerinin de aklından geçmiş belki de yapmışlar gibi duruyo Garanti Elektronik,giyim-kozmetik 500/25 toplamda 1000/50 bonus 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Hocam cüzdan giyim aksesuar değilde diğer olarak gözüküyor ama kredi kartında saydı diyorsunuz bende yapacaktım paracard la kararsız kaldım
  • trendyola cüzdanda paracardtan yükleme yapınca saymaz

kredi kartından sayıyor daha önce açıklandı konuşuldu

• Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • berke_han kullanıcısına yanıt

baktım ben de gitti gidiyorda altın çok aşırı pahalı

• Farklı bir ihriyac alacaksanız yada combo yapacaksanız faydalanabilinir fakat %5 sarıkız icin uygun degil fark sitelerde fazla
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum hocam tecrübe etmiş oldum. Teşekkürler
  • Yav arkadaşlar neye uğraşıyorsunuz 2 defa 500 500 1 defa da 125 yapın giyim kampanyasına katılırsınız cüzdana yükleyin farklı günlerde totalde 80 tl puan yapıyor. En uygun sarı kızda trendyolda alın geçin.

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealWorldRules -- 8 Mart 2021; 11:21:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RealWorldRules R kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyo olabilirsiniz ama şu cisıcak fırsatlarda gördüğüm çoğu şeyi düşündüğümde gayet normal geliyo Garanti Elektronik,giyim-kozmetik 500/25 toplamda 1000/50 bonus bana bunları düşündüren sizlersiniz Garanti Elektronik,giyim-kozmetik 500/25 toplamda 1000/50 bonus 

• Arkadaşlar kampanya kapsamındaki alışverişin extreye yansıyan tutarını 1 ay erteletirsek, kampanya etkilenir mi?

• Dün trendyol cüzdana yükleme yaptım. Fakat giyim değil elektronik göründü. Giyim kampanyasına dahil etmedi. Garanti Elektronik,giyim-kozmetik 500/25 toplamda 1000/50 bonus
  • sedat.1907 kullanıcısına yanıt
    Bir gün önce 125 TL yükledim bonus kredi kartı ile giyim saydı. 10 TL bonus verdi. Dün 570 TL yükledim kredi kartı ile elektronik saydı. Galiba tamamen şans işi.
  • garantinin e ticaret vs puanlar yattı ama 500/25 ler yatmadı. bugn gözüküyor. bakalım. yatan var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıArif

garantinin e ticaret vs puanlar yattı ama 500/25 ler yatmadı. bugn gözüküyor. bakalım. yatan var mı??

Benim yattı hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.