Arkadaşlar; bir konuda bilginize danışayım dedim; Bir arkadaşıma ait Satellite L755-14F notebook var. Cihazda monitörü ileri geri oynatınca ekran gidiyor karıncalanıyor ve renk bozulumu söz konusu oluyor. Hatta o esnada açılış bölümünde check cable connection yazarak bunun uyarısını da veriyor (mavili yeşilli okunaibliyor :)) lakin tam yatıyrılnca ona yakın bir pozisyonda ekran sorunsuz oluyor. Sorun LCD ekrana giden kabloda olduğu aşikar görünüyor. Üründe garanti yok 3 ay evvel bitmiş garantisi. Toshiba' yı aradım hiç bir bilgi vermediler fiyat hakkında; hatta belirtilen ücreti kabul etmezsek dahil arıza tespit ücreti talep edileceği söylendi. Daha evvel kendi notebookumda bozulan bir tus için 260 tl istediklerini bildiğim için ister istemez ortalama rakam sorma gereği duydum ?
Durum bu üründe garantisi bitmiş ve lcd kablosu bozulmuş kafasına göre takılıyor; servise versek ortalama ne kadar tutar? Daha evvel basına gelen oldu mu bu tarz? Malum bu devirde güvenilip bilgisayarcı bulmak da sıkıntı oldu. Ne önerirsiniz ?