Ekran kartımı 29.09.2012 tarihinde vatancomputerden almıştım 1 hafta öncesine kadar hiçbir problem yokdu ancak çok ses yapmaya başladı normalinden fazla ben bunu 3-4 gün böyle kullandım daha sonra akşam kapattım yarisi gün ekrana görüntü gelmedi ve bende bir kontrol ettim ki faturası var ama garanti belgesi doldurulmamış neden doldurmazlarki öküzler illa söylemek mi gerekiyor herneyse faturası elimde ama garanti doldurulmamış umarım tamir yada değişim yaparlar size bir danışayım dedim ? ne dersiniz ?
ürün faturasiyla gitmen yeterli garanti devam ediyorsa
quote:
Orijinalden alıntı: kadir5523
evet garantisi devam ediyor kargo ile göndercem yakınlarımda yok zonguldakda oturuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: fatih6767
quote:
evet garantisi devam ediyor kargo ile göndercem yakınlarımda yok zonguldakda oturuyorum
tamam vatanda sitesinden bi mesaj yolla fatura noyla birlikle adresi filan verirler sorun degil.1 aydan öncede gelmesini bekleme
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fatih6767
quote:
tamam vatanda sitesinden bi mesaj yolla fatura noyla birlikle adresi filan verirler sorun degil.1 aydan öncede gelmesini bekleme
Tamam sağol yolladım mesaj servis no diyor ben oraya fatura noyu yazdım problem olmaz fatura adı yada servis no yazın dıyo fatura ismini yazdım zaten