Şimdi Ara

Garanti belgem kayboldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar teknosadan samsung cep telefonu almıştım garanti belgemi bulamıyorum ve alalı daha 1 sene olmadı 2 yıl garantiliydi sizce ne yapmalıyım....Ayrıca bunu soracağım yer burası değil galiba nereye sorabilirim yani dh ın hangi kısmına?......Teşekkürler..



  • sorun olacağını sanmıyorum imei no herşeyine bakabiliyolar diye biliyorum
  • garanti belgesi çok fazla önemli değil imeil numarası ile ve fatura ilede işlem yapılıyor.
  • bakalım yarın gidicem ne dicekler...sonucu sölerim....faturam yani fiş kutudaydı garanti belgesine zımbalamışlardı...
  • Valla nediyeyim TEKNOSA dan çok memnun kaldım....Benimle çok ilgilendiler....Çok uğraştılar ama faturamı bulamadılar kredi kartıyla aldığım için gün ay yıl öğrenmemin kolay olacağını sölediler eger onu öğrenirsem şıp diye bulacaklarını telefonu garantiye yollayacaklarını sölediler kredi kartım yanımda olmadığı için öğrenemedim ama çok sevindim...Ayrıca YKM den de ayakkabı almıştım baya para vermiştim tabanı kırıldı onunda faturası yoktu ve gittim orada 1996 yılında çıkmış olan kanun yazıyordu garanti belgesiz garanti uygulanmamaktadır(faturasızda olabilir) huff dedim sora konuştum 1 kereye mahsus bunu yapabileceklerini sölediler 2.de ise direk sistem sizi eleyecektir elimizde olan bişi değil dediler ve onlarda faturamı üç 4 gün içinde bulacaklarını sölediler sanırım bugün şansım yaver gitti....Sevinçliyim.......................................Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederimmm............




  • Cidden şansın yaver gitmiş. Çünkü çoğu zaman fatura olmadığında firmalar sorun çıkarıyor. Biz aldığımız ürünlerin faturalarını hep vergi iadesi için zarfa koyup vergi iadesi için bankalara veriyorduk zamanı gelince. Bir seferinde bir ürün değiştircektik bir yerde annem adamlarla kavga etti nerdeyse. Adamlar fatura istediler annem vergi iadesi için kullanmıştı onu yasal halkkı olarak adamlar inatla vermeseydiniz diyorlar. Ama sonunda kavga dövüş ürünü geri vermeği başarmıştık.
  • sml_jam hallettiğine sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.