Şimdi Ara

Garanti bankasi sanal karti hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bankasi sanal karti ile dhgate adli cin kökenli alisveris sitesinden, 40 dolarlik bir ürün satin aldim, sonra baktimki aldgim urun farkli sitelerde daha uygun fiyatlarda satiliyor, satici urunu kargoya vermeden siparisi iptal ettim, sonra iptal süreci basladi, 2 gun gecti ve siteden bana ödemenin yapildigi kartin hesabina ücretin iadesinin yapildigini söylediler, fakat ne banka hesabimda nede sanalkartin hesabinda paranin iadesi yatmamis görünüyor, sitenin online yardim bolumunden durumu defalarca anlattim israrla para hesabiniza yatmis gorunuyor deniliyor, hesaplarimi kontrol ediyorum böyle bi iade yok, sizce kayip olan bu iade yatirildysa nereye yatti havale olarakmi gonderildi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bilgisi olan yokmu arkadaslar

• Up

• daha önce sanal karta iade aldım..aynen sanal kart hesabına yatmış oluyor
  • hocam bunun en kolay hesap dökümünü çıkarmaktır(hesap hareketlerim diye geçer).Gir internet şubesine alışverişi yaptığından günden itibaren çıkar bakalım hesap dökümünü gelen giden var mı.Eğer yatmamışsa, yattı diye söylenen yerden onunsenin hesabına yattığına dair dekontu iste(internet şubesine girince yapılan havale-ödeme-yatırım işlemi hepsinin geriye dönük dekontu orda oluyor ).Eğer göndermezse yatırmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

daha önce sanal karta iade aldım..aynen sanal kart hesabına yatmış oluyor

Bilgin icin cok tesekkurler arkadasim, belkide beklemek gerekiyor bir kac gun, sizin hesabiniza kac gun gectikte sonra iade yatti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summer's Day

hocam bunun en kolay hesap dökümünü çıkarmaktır(hesap hareketlerim diye geçer).Gir internet şubesine alışverişi yaptığından günden itibaren çıkar bakalım hesap dökümünü gelen giden var mı.Eğer yatmamışsa, yattı diye söylenen yerden onunsenin hesabına yattığına dair dekontu iste(internet şubesine girince yapılan havale-ödeme-yatırım işlemi hepsinin geriye dönük dekontu orda oluyor ).Eğer göndermezse yatırmadı.

Hocam hesap hareketlerini takip ediyorum interaktiften, ne sanal kartin hesabinda nede bagli banka hesabinda boyle bir yatirilan para yok

• Up

• hesapta görünmesi 3-4 işgününü bulabilir ona göre takip edin.gerekirse arayın bankayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

hesapta görünmesi 3-4 işgününü bulabilir ona göre takip edin.gerekirse arayın bankayı

bekleyelim bakalım hocam
  • Hala daha ödeme yatmis degil hesaplarima

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

quote:

hocam bunun en kolay hesap dökümünü çıkarmaktır(hesap hareketlerim diye geçer).Gir internet şubesine alışverişi yaptığından günden itibaren çıkar bakalım hesap dökümünü gelen giden var mı.Eğer yatmamışsa, yattı diye söylenen yerden onunsenin hesabına yattığına dair dekontu iste(internet şubesine girince yapılan havale-ödeme-yatırım işlemi hepsinin geriye dönük dekontu orda oluyor ).Eğer göndermezse yatırmadı.

Hocam hesap hareketlerini takip ediyorum interaktiften, ne sanal kartin hesabinda nede bagli banka hesabinda boyle bir yatirilan para yok

ilgili yerden yattığına dair dekontu sana mail atsınlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

quote:

ilgili yerden yattığına dair dekontu sana mail atsınlar

Nihayet yatti sanal kartin hesabina demekki bir kac gun beklemek gerekiyormus, tesekkurler herkese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.