Şimdi Ara

Garanti bankası paracardım maslak atm de kopyalandı :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen hafta cuma günü akşam 17 civarında maslaktan para çektim ve orda kartım kopyalandı Cumartesi gece 5:02 , 03 ve 04 geçe 4 işlem ile 4.024 tl para çekildi cumartesi öğlen farkına vardım hemen bankayı aradım kartı kapattım ve harcama itiraz dilekçesi ve formu yazarak başvurdum pazartesi sabahıda suç duyurusunda bulundum şu an sonucu bekliyorum başka yapmam gereken bir şey var mı acaba parayı geri alabilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şifreni girerken elinle kapatıyor musun. Beklicen sadece Allah yardım etsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 17 Ağustos 2017; 1:40:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telden neden cekmiyorsun ben hep is bankasi cepden cekiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Google playdan indir iste hersey mumkun artik mobilden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl oldu hocam olay tam olarak? Şifreyi girerken kontrol etmiyor musun sağı solu yukarıyı? Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ficus

    Şifreni girerken elinle kapatıyor musun. Beklicen sadece Allah yardım etsin

    eyvallah hocam ilk defa başıma geldi yok kapatmadım ama bana bir ders oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gktupc

    Nasıl oldu hocam olay tam olarak? Şifreyi girerken kontrol etmiyor musun sağı solu yukarıyı? Geçmiş olsun

    hocam cuma akşamı para çektim atm den kartım kopyalanmış gecede bahçeşehir atm den çekmiş parayı, internetten araştırdığım kadarıyla baya insanın canı yanmış iki hafta önce iş bankasında hesabı olan arkadaşımın başına geldi oda benim yaptığım işlemleri yaptı 10 güne kadar parası yattı bakalım garanti bankasının sonucu ne olacak umarım madur etmezler
  • Nerden kopyalandigini nasil anladiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koray6852 kullanıcısına yanıt
    Ben eger banka onunde atmden cekıyorum parayı.yanlız atm yada atmler yerınde olanlarda mobıl cepden cekıyorum.bırde avmlerdede kart yada mobıl cep kullaanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde vakıfbank hesap kartım kopyalanmıştı, yaklaşık 1 - 1.5 aylık bir süreçte bankadan parayı geri almıştım. Umarım sizde bir an önce alırsınız. Geçmiş olsun.
  • o parayı pavyonda catır catır yemıslerdır
  • kart nasıl kopyalanıyor? önlem olarak ne yapabiliriz? ben hiç dikkat etmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Annalise

    kart nasıl kopyalanıyor? önlem olarak ne yapabiliriz? ben hiç dikkat etmiyorum.

    Kart girişine alet takıyorlar sen takınca okuyor bilgileri kopyaliyor. Nasıl para çekiyorlar dersen atmnin gizli yerine nokta kadar kamera takıp şifreni girerken herhangi birseyle kapatmazsan görüyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lu£

    Benimde vakıfbank hesap kartım kopyalanmıştı, yaklaşık 1 - 1.5 aylık bir süreçte bankadan parayı geri almıştım. Umarım sizde bir an önce alırsınız. Geçmiş olsun.

    süreç nasıl ilerledi hocam anlatabilir misin? genelde atm kameraları 1 aylık kayıtlar tutuyor ardından silmeye başlıyor bu süreçte umarım incelerler
  • Dostum banka benden; öncelikle savcılığa suç duyurusunda bulunmamı, suç duyurusunda bulunduğuma dair ifade tutanağı, harcamanın yapıldığı dekont ve harcama itiraz dilekçesini taraflarına sunmamı istedi, bankadaki arkadaş biraz çakallık yaptı, itiraz dilekçesini sunarken bana maktu bir evrak imzalattı, (ileride mağduriyetime dair herhangi bir hak ve talebim, tazminat istediğim vs. olmayacak şeklinde, ben imzaladım ama istersen imzalamayabilirsin). Böyle durumlar için bankadaki paralar sigortalı oluyor, sigorta şirketi parayı karşılıyor. Ben Vakıfbankasından aldım, seninde garantiden alacağını umuyorum. Süreç +- biraz uzayabilir sadece. Kartın limitinide değiştir, benim günlük harcama limitim 1500-TL idi, senden 4000-TL almışlar, fark etmesen daha nerelere gidebilirdi. Geçmiş olsun tekrardan :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lu£

    Dostum banka benden; öncelikle savcılığa suç duyurusunda bulunmamı, suç duyurusunda bulunduğuma dair ifade tutanağı, harcamanın yapıldığı dekont ve harcama itiraz dilekçesini taraflarına sunmamı istedi, bankadaki arkadaş biraz çakallık yaptı, itiraz dilekçesini sunarken bana maktu bir evrak imzalattı, (ileride mağduriyetime dair herhangi bir hak ve talebim, tazminat istediğim vs. olmayacak şeklinde, ben imzaladım ama istersen imzalamayabilirsin). Böyle durumlar için bankadaki paralar sigortalı oluyor, sigorta şirketi parayı karşılıyor. Ben Vakıfbankasından aldım, seninde garantiden alacağını umuyorum. Süreç +- biraz uzayabilir sadece. Kartın limitinide değiştir, benim günlük harcama limitim 1500-TL idi, senden 4000-TL almışlar, fark etmesen daha nerelere gidebilirdi. Geçmiş olsun tekrardan :)

    hocam ben cumartesi mail ile itirazda bulundum pazartesi sabahı bankaya gittim durumu anlattım harcama itiraz formu ve dilekçesi doldurucaz dedi cumartesi yaptığımı söyledim tamam o zaman başka bir şey yapmana gerek yok dedi ne yani suç duyurusunda bulunmayayım mı dedim gerek yok dedi zaten banka açmış olacak senin işlemin iki haftaya çözülür dedi ben ne olur ne olmaz diye gidip savcılığa suç duyurusunda bulundum ama o evrağı bankaya bildirmedim acaba bildirmem gerekir mi?




  • En iyi önlem para çekim limitini çekerken yükseltip, çektikten sonra 1 lira yapmak. Ben her zaman öyle yapıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _knnaydmr -- 17 Ağustos 2017; 11:9:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bankamatiklere ağırlık sensörü konsa bu cihazlar takıldığında farkedilse ve banka, matiğe gidip cihazı incelese olmaz mı acaba?



    Mesela sensör kondu, toz topraktan 10, 20gr gelebilir diye bir tolerans koysunlar. Zaten takılan cihazlarda toplamda 5-6 cep telefonu pili oluyor. Plastik aksamlar oluyor, devre kartları oluyor. Ağırlık epey farkeder. Bir de 15dk dan fazla sabit ağırlık artışı durumunda incelemeye alınsa ve müdahale için gidilse olmaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ATM hocam ? Mudo'nun biraz ilerisindeki şubenin atmsi mi yoksa opet'e giden yolda sağ tarafta köprü altında atm'ler var oradan mı kopyalanmış ?

    Eğer köprü altındakiyse geçmiş olsun, bizim arkadaşın başına aynı olay geldi 3 sene önce, aynı atm'den kopyalamışlar kartını. Bankaya dilekçe verdi, 2000 Lira parasını geri yatırdılar hesabına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brian O Conner

    Hangi ATM hocam ? Mudo'nun biraz ilerisindeki şubenin atmsi mi yoksa opet'e giden yolda sağ tarafta köprü altında atm'ler var oradan mı kopyalanmış ?

    Eğer köprü altındakiyse geçmiş olsun, bizim arkadaşın başına aynı olay geldi 3 sene önce, aynı atm'den kopyalamışlar kartını. Bankaya dilekçe verdi, 2000 Lira parasını geri yatırdılar hesabına.

    hocam şöyle anlatatım maslak metrosunda windows residancelardan çıktığınızda solunuza orjin alışveriş merkezini alarak aşağıya yürüdüğünüzde bir yol ayrımı var o yolun köşesinde solda kalıyor hiç aklıma gelmezdi böyle bir şeyin yaşayacağımı genelde kalabalık olur oralar ama akşamda bir o kadar ıssızda olur senin arkadaş garanti bankasında mı başına gelmiş birde kaç günde aldı parasını




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.