Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.014
Cevap
265
Favori
637.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş
    Adiosta puan kazanmak bu kadar kolay değil ama, her kartın kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Parafly'da öyle. Fırsatın dibine vurmak isteyen 3 kartı da alır cebine koyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Multe

20.000 mil kampanyasına katılarak bende başvurdum bu karta genelde market ve elektronik alışveriş döngüm çok olur bakalım adiosa göre nasıl bir kazanç vericek. Gördüğüm kadarıyla normal bonus kart kampanyalarından biraz farklı bundaki kampanya içeriği örneğin mediamartk kampanyasından bu kartla yararlanamıyoruz sanırsam.
    Bu bahsettiğiniz 20bin mil kampanyası için bir yere katılmaya gerek yok değil mi? Ben onu karta başvurduktan 1-2 hafta sonra gördüm garanti cep uygulamasında. Ama benim kartım çoktan gelmişti. Harcamaları yaptım, Ekimde mili yatar mı acaba?

• 3 gün önce aradılar kart verelim dediler onayladım.şimdi bakıyorum bu başvurularda 20000 mil hediye mi ediyorlar anlamadım.Kart basıldı yolda.Gerekirse kullanmam verirlerse açarım.Şimdi yeni başvurulara mil mi hediye ediliyor link varsa atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Vermiyorlar hocam. bana da aynısı oldu

• Elektronik kampanyasında Trendyol Cüzdan geçerlimi arkadaşlar

• Bugun ekstremde aidat bildirimi gorundu. Garantiyi aradim aidati istemedigimi soyledim. 9 ay acik turma sozuna karsilik aidati daha yansimadan iptal ettiler. Daha once de toplam 90.000mil hediye etmislerdi. Aradiginizda yardimci oliyorlar.

Orijinalden alıntı: unamik61

Elektronik kampanyasında Trendyol Cüzdan geçerlimi arkadaşlar
    trendyol giyim diye geçiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Shop&Fly ile Apple ödemelerinize özel ekstra 450 mil hediye!

• birber80 kullanıcısına yanıt
    Geriye bi tek appstore ve itunes store kaliyor.

Ben 1600tl lik odemede 800 bonus platinden cektirdim %10 kampanyasiyla 75tl bonus geldi. 800 de sf amexden cektirdim orada da 5000mil kampanyasindan yararlandim bi de 1200mil de harcamadan geldi. Toplamda 137tl tasarruf sagladim.

Hocam olayı yanlış anlamışsınız siz, kampanya sadece "appstore"daki uygulama alışverişleri ve itunes store'dan yapılacak dijital müzik alışverişleri için geçerli. aynı şekilde google ve facebook kampanyasında da dijital ürün alışverişlerinde geçerli.

Sizin dediğiniz Apple Store'larda apple ve diğer markaların cihaz satışı yapılıyor. kampanyanın cihaz satışıyla alakası yok.

• Selam herkese;

Kartı kullanan ve ilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum?

-S&F Platinum ve Amex kartlarım geçtiğimiz ay elime ulaştı ve ilk ekstrem de dün kesildi. İlk ekstre de aidat bildirimi geliyor ve bir sonraki ay da aidat yansır diye biliyordum. Fakat ekstrem de aidata ait bir bildirim göremedim. Bilgisi olan var mı?

-Amex kartımı iptal ettirmek için aradım. Hiç bir teklif sunmadan direk iptal ettiler. Bu normal mi? Ya da aidat yansıyınca mı teklifte bulunuyorlar? Bugün arayıp tekrar açtırdım

-Aylık harcama sözüne karşılık mil kampanyanız oluyormuş, bana tanımlı kampanya var mı ya da harcama sözü vererek kampanyaya katılabiliyor muyum diye sorduğumda bunun için aranmanız gerekiyor bir kampanyanız yok dediler. Harcama sözü kampanyası nasıl tanımlanıyor?

Yardımınızı rica ederim.

• Herkese selamlar,

Bu elektronik kategorisinde 500tl lik 2 alışverişe 50-50 toplam 100tl 10000mil puan veren kampanyada hangi sitelerden alışveriş yaptınız acaba?

Hediye kart şeklinde alıp sonra kullanabileceğimiz metod var mıdır?

• Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu kartı vermek için beni arıyorlar ama alayım mı bilemedim. Şu an bonus gold kullanıyorum (çok aktif olarak) bu kartın avantajları olur mu? (ilk sayfayı okudum milden başka avantaj yazmıyor, hiç seyahat vs etmiyorum)
    Puan vs gibi kampanyalara gold gibi katılabilir miyim? (bazı kartlarda ek SMS falan istiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 29 Eylül 2020; 18:24:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    seyahat etmiyorsan evde oturuyorsan ne gerek var.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç seyahat etmiyorsanız, adında "fly" kelimesi geçen kartı alayım mı diye düşünmeniz biraz şey değil mi.....

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.