Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limitim 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Daha önceden 10 bin lira yapı kredi kartım limitim varken kart limitimi düşürmeden Garanti Bonus Flexi başvurusu yaptım. Bu kredi kartınaysa 0 limit tanımladılar. Daha sonra müşteri hizmetleri bunun sorun olmadığını diğer bankalardaki kart limitinizi düşürüp limit artırabileceğimi söylemişti. Ben de bunu sorun etmedim ve kartı almak için şubeye gittim. Şubedeki kartı teslim alacağım kişi limitiniz 0 dedi, bende yukarıdaki durumu anlattım. Görevli kartımın limitinin artıp artmayacağına dair kesin bir asla söylenemez, olur ya da olmaz gibi konuştu. 6 bin lira gelirim olduğunu, diğer kart limitini 2 bin liraya indirdiğimi söyledim. O da gene de olamayabileceğini söyledi. Ben de daha sonra düşündüm ne olur olmaz diye şubeden çıktım. Şimdi de bu konuyu tecrübeli forumculara sormak istedim. Bir an önce yardımcı olursanız sevinirim, zira şubenin dışarısında bekliyorum, tekrar kartı almak için içeri girmek için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bergkamp1903 -- 14 Ocak 2021; 11:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kredi notunuz iyiyse ve limit boşluğu oluşursa büyük ihtimalle verirler ama yine de kesin değil tabi bazen bankaların neye göre limit vereceği pek belli olmuyor.
    Şubeye kadar gittiyseniz kartı alın bence limit verilirse kullanırsınız verilmezse iptal edersiniz zaten Flexi için kart ücreti falan yok.
  • Bence Yapı Kredi ile bir probleminiz yoksa devam edin zira Garanti Bankası ben ve çevremde kullananlardan gördüğüm kadarıyla zor limit arttıran bir banka ama çok eski Garanti müşterisiyseniz ya da çok aktif kullandığınız ana bankanızsa o zaman töleranslı davranabiliyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.