Şimdi Ara

Garanti bankası banka hesabı ücretlendirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günaydın, Garanti bankasına şubeye gidip hesap açtırmak istiyorum tamamen IBAN ve Paracard için, para gönderme,yollama için kullanacağım. İnternette biraz araştırdım ama kaynaklar biraz eskiydi. Dolasıyla şuan elimde para yok ve bu bende bankaya gitmekte korku yarattı. İlk defa bir banka ile hesap açacağım, Paracard için ve sıfırdan hesap açmak için herhangi bir ücret talep ediliyor mu ? ve tam olarak nasıl başvurmalıyım bu istediğim kullanım doğrultusun da? Teşekkürler.



  • hesap açmak için bir ücret ödemezsin ancak hesap işletim ücreti alabilirler.Havale ücreti kesin ödersin.ücret ödemek istemiyorsanız enpara yı kullanın.
  • Havale ve EFT ücreti alırlar, ama eğer 25 yaşından küçüksen GarantiOne uygulamasını indir o zaman ödemezsin.

    Hesap işletim ücreti konusunda için rahat olsun bizzat Garanti'nin kendi sitesinde yazan bilgiyi aktarıyorum;

    Bankalarca tüketicilerden alınan hesap işletim ücreti, 3 Ekim 2014 tarihinde yürürlüğe giren Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 13.maddesine dayanarak tahsil edilmekteydi. Danıştay kararı doğrultusunda bankamıza ulaşan bilgilendirmeye istinaden finansal tüketicilerden hesap işletim ücreti tahsilatları durdurulmuştur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.