Şimdi Ara

GARANTI BANKASI B TIPI FON?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar sormak istediğim şuan vadesiz hesabımda 332 tl para bulunmaktaydı az önce bir girip baktım ve ilk defa gördüğüm 1 ELMA LİKİT FON, KALAN TOPLAM: 1 ELMA LİKİT FON yazıyordu ve -65 tl kalan ise 268 tl para yazıyordu gördüğüm kadarıyla B tipi fona giriyor bildiğim kadarıyla bu fon hesabımızdan kafasına göre para çekiyor kafasına göre para yatırıyor atıyorum yarın gidip hepsini çekmek istesem 332 tl yi mi alacağım yoksa bakiyede olan 268 tl yimi yada hepsini almak istersem ne zamana kadar beklemek zorundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 3 Temmuz 2009; 1:39:57 >

• 332 lirayı alırsın.Her sabah saat 11'de fon alım-satım işlerini yapar banka,çok cüzzi bir hesap işletim gideri de kesilir,0.2,0.3 lira gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

332 lirayı alırsın.Her sabah saat 11'de fon alım-satım işlerini yapar banka,çok cüzzi bir hesap işletim gideri de kesilir,0.2,0.3 lira gibi...

teşekkürler bilgilendirme için
  • arkadaşlar bu fon olayının geliri gideri nedir bi açıklama yapabilir misiniz? yani aylık faiz mi daha iyi bu fon işleri mi? oradan buradan duyuyoruz ama tamda bilmiyorum nedir ne değildir?
  • İNG'de benden her ay hesap işletim ücreti alıyor. Alsında adam gibi alsın bir ay 17 alıyor diğer ay 30 alıyor ne iştir anlamadım bankaya gidersem kan çıkar biraz agresifim.
  • likit fon önceden cazıptı

ama kemal abi stopaj iteledi hıc bı cazıplıgı kalmadı

fonu 10 günden aşşa bozdurusan zarar edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.