Şimdi Ara

Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.159
Cevap
89
Favori
187.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tam ne kadarı karta gidecek bilmeyince öyle yazdım. arasında desem daha doğru olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok 2.29 dan aşağıya düşmüyor. Kaç gündür bakıyorum. Buradan çekeceğim artık. Bu oran bile çok iyi şu an için aslında. Çekip altın vb şeylere uzun vade atmak iyi olur sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oranlar değişmiş 3.04 veriyor

• batarist B kullanıcısına yanıt

2.29 için düşünmek bile hata olur,kaçırmayın derim.

• TheDanışma kullanıcısına yanıt

Ben kullanım sağlarken bir kaç kez tutar değişikliği ve vade değişikliği ile oranları kontrol ettim

1.99 % denk gelince kullanım sağladım

• kokoci35 kullanıcısına yanıt

Hocam ne kadarlık denediniz. 100 den 50 ye kadar bütün sayıları denedim hep 3.04 veriyor.

• Benim faiz oranları hâlâ yüksek ama ilk taksit ödeme tarihi 22 nisan olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fasttornado F kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı. Herhalde artık böyle çıkacak

• Taksitli nakit avans kullanabildim 25i 3e böldü max

• Avans hesap açılışıyla ilgili bir sebepten m.h. ile görüştüğümde bana 50.000 12 ay için 2.29 dedi yok dedimdi.. hesap açıldı mobil şubeye girdim 100 e de 50 ye de 4.35 verdi.. bu dediklerimin hepsi 12 ay vade için tabi. İçinizden Denemek için müşteri hizmetleri aracılığıyla Daha düşük oranları alan olursa haber verirsiniz

• Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma

Şu işlemlerde yanlışıkla bişey onaylıcam diye çekiniyorum bu aşamada avans hesap tanımla mı demem gerekiyor görebilmem için oranı

• Pozitif_mood kullanıcısına yanıt

Evet

• Taksitli Avans Hesapta Ayın 15'ini geçti mi bir sonraki ay ödemeye başlıyoruz.

Hesabı kapatıp açtım 3-4 gün içerisinde oran gene değişmedi.3.04 te kaldı beklemedeyiz hâlâ

• Ben 1.99 % oranı 28/02 tarihinde kullandım. O tarihte farklı oranlarla karşılaştım . Şu anda 1.99% oran var mı bilmiyorum. Eşimin hesaptan baktım 3.04 gibi bir oranla çıkıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 15 Mart 2025; 19:56:12 >
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    Oran düşmez hocam. Bende çok baktım değilmedi.
    Bilseydim bugun çekerdim bende. Nisanda öderdim ilk taksiti.
    Tüh be.

Bu ödeme bilgilerini bulamadım bir türlü. Hangi kısımdan bakıyorduk arkadaşlar buna. Dün çekmiştim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, yaz sonu nakit ihtiyacım olacak, 100k 12 ay 2.29 dan veriyor. Geri 120k olarak alıyor. Sizce çekip altına yatırmak mantıklı olur mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: HanDar05

Merhabalar, yaz sonu nakit ihtiyacım olacak, 100k 12 ay 2.29 dan veriyor. Geri 120k olarak alıyor. Sizce çekip altına yatırmak mantıklı olur mu arkadaşlar?
    Bu konuda hiçkimse size akıl veremez, vermemeli de. Bu riski kendi kararınız ile almalısınız. Tarihi zirvesini kıran bir yatırım aracı buradan daha yukarı da gidebilir elbette. Aşağı giderse üzülür müsünüz diye kendinize sormanız lazım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.