Şimdi Ara

Garageband zil sesi nasıl yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretsiz olduğunda yeni indirdim az önce. forumd 1,2 anlatım gördüm zil sesi yapma ile ilgili ama sanırım ios 7 güncellenmiş olduğu için ben yapamadım varmıdır 7.0.3 de zil sesi yapma anlatırmısınız varsa i5 kullanıyorum

• Garageband'i açın > Parçalarım'ı tıklayın > Sağ üstteki Seç'i tıklayın > Parçayı seçin > Sol üstteki "Yap" butonunu tıklarsanız en altta Zil Sesi Yap butonunu görürsünüz. >Dışarı aktar deyin ve telefon ayarlarınıza girip Zil Sesi olarak seçin. (Aktarma işlemi bitince zaten hemen soruyor Şöyle kullan diye oradan da seçebilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 23 Ekim 2013; 14:37:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Garageband'i açın > Parçalarım'ı tıklayın > Sağ üstteki Seç'i tıklayın > Parçayı seçin > Sol üstteki "Yap" butonunu tıklarsanız en altta Zil Sesi Yap butonunu görürsünüz. >Dışarı aktar deyin ve telefon ayarlarınıza girip Zil Sesi olarak seçin. (Aktarma işlemi bitince zaten hemen soruyor Şöyle kullan diye oradan da seçebilirsiniz.)

çok işime yaradı
    güzel anlatım için çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Garageband'i açın > Parçalarım'ı tıklayın > Sağ üstteki Seç'i tıklayın > Parçayı seçin > Sol üstteki "Yap" butonunu tıklarsanız en altta Zil Sesi Yap butonunu görürsünüz. >Dışarı aktar deyin ve telefon ayarlarınıza girip Zil Sesi olarak seçin. (Aktarma işlemi bitince zaten hemen soruyor Şöyle kullan diye oradan da seçebilirsiniz.)

çok işime yaradı
    güzel anlatım için çok teşekkürler :)

Rica ederim. Faydam dokunduysa ne mutlu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.