Şimdi Ara

Ganool ve Yify

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ganool, Yify'den çok daha iyi gibi geldi bana ama daha az popüler. Hem ses hem görüntü olarak kalitel itabii ki 1080p Bluray-DTS kalitesinde değil ama kalite/boyut açısından çok iyi.

DTS ne oluyor birde? Sesle alakalı ama en kaliteli ses sürümü mü?

AMIABLE ripleri kaliteli mi?

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 8 Temmuz 2014; 10:29:09 >

• DTS (Digital Theater Systems) Surround Dolby Dijital'e benzer bir ses sıkıştırma formatıdır.

Playerda veya harici bir receiverda bir decodera ihtiyaç duyar.Daha az sıkıştırma uygulaması nedeniyle genelde DTS formatının Dolby Digital'den daha iyi ses verdiği söylenmekle birlikte bazılarıda arada hissedilebilir bir fark olmadığını söylemekte.

DTS diskler stüdyolardan alınan lisans ile sadece DTS firması tarafından üretilmekte ve genellikle sesprofesyonelleri için özel parçalar olarak kabul edilmektedir.

DTS dvd için opsiyonel bir formattır. 1996'da yapılan DVD özellik tanımlaması DTS için bir kod vermesine rağmen 1998 den önce üretilen dvd playerların tümü ve 1998'den günümüze üretilen playerların çoğu DTS trackleri tanımaz. Gerçekten DTS formatındaki ilk diskler 1999 Ocak ayında piyasaya çıkmaya başladı. DTS destekli playerlar "DTS Digital Out" logosunu taşırlar. Bazı playerlarda yapılacak bir kaç değişiklikle DTS çıkışı verebilecek hale getirilebilir.

(NTSC) diskler Dolby Digital ve PCM ses formatını gerektirdiğinden ve PCM ve DTS sesin bir arada bulunmasının kaliteli video için yeterli yer bırakmamasından dolayı her DTS soundtrack içeren disk aynı zamanda bir de Dolby Digital soundtrack içerecektir. Böylece her DTS disk tüm playerlarda oynatılabilmesine rağmen DTS
    soundtrack'i dinleyebilmek için DTS destekli bir player ve DTS dekoder gerekmektedir. DTS Audio CD'ler ise her DVD playerda oynatılabilir çünkü bu durumda DTS datası standart PCM trackler içinde saklanmaktadır.

(Alıntı)

• yify arşiv yapmayanlar için büyük bir nimet. ganool'a da bakacağım. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantumfluctuations

yify arşiv yapmayanlar için büyük bir nimet. ganool'a da bakacağım. teşekkürler.

Vaianmöinen ganool indir 850mb oluyor genellikle ve kalite-ses yüksek kalite bile denilebilinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Orijinalden alıntı: quantumfluctuations

yify arşiv yapmayanlar için büyük bir nimet. ganool'a da bakacağım. teşekkürler.

Vaianmöinen ganool indir 850mb oluyor genellikle ve kalite-ses yüksek kalite bile denilebilinir.

850 az değil mi ya? ben yify'den 1080p indiriyorum; süresine göre 1,3 ile 2,5 gb arası falan. eğer 5+1 ses sistemin yoksa izlemek için, gayet ideal yani.
  • yify'nin filmleri 1080p veya 720p oluyor ve torrent olarak indiyorsunuz.

Ganool'da sinema çekimleri de oluyor ve download sitelerinden indirebiliyorsunuz.

Kısaca yify'den şaşmayın.
  • Ben hep YIFY'i görüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    idm ile film indirme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

yify'nin filmleri 1080p veya 720p oluyor ve torrent olarak indiyorsunuz.

Ganool'da sinema çekimleri de oluyor ve download sitelerinden indirebiliyorsunuz.

Kısaca yify'den şaşmayın.

Sinema çekimi mi?
    Hiç denk gelmedim hocam ve YIFY'den ses olarak ve kalite olarak daha iyi benim düşünceme göre.

Yalnız ben Splash Pro EX'le izliyorum.
  • Ganool benim açımdan torrent olmayışından dolayı tercih sebebi değil.
  • Son zamanlarda ''Esir'' e rastlıyorum, bu rip grubu nasıl?
  • arkadaşlar merhaba
    plazma tv var bende 1366*768 destekli hd ready. yify torrent indiriyorum 720p fakat televizyonda izlerken tam oturmuyor 42 inch ekrana. hatta nerdeyse yarısı siyah ekran alttan ve üstten siyah kısımlar var. full ekran izleyebilmem için hangi film formatlarını tercih etmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

arkadaşlar merhaba
    plazma tv var bende 1366*768 destekli hd ready. yify torrent indiriyorum 720p fakat televizyonda izlerken tam oturmuyor 42 inch ekrana. hatta nerdeyse yarısı siyah ekran alttan ve üstten siyah kısımlar var. full ekran izleyebilmem için hangi film formatlarını tercih etmeliyim ?

Ya desteklenen çözünürlükte olacak filmler ya da daha düşük bir çözünürlükte.O zaman tam ekran olur. Ayrıca tv den ekran ayarları yapabilirsiniz. Biraz kurcalayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

quote:

arkadaşlar merhaba

Ya desteklenen çözünürlükte olacak filmler ya da daha düşük bir çözünürlükte.O zaman tam ekran olur. Ayrıca tv den ekran ayarları yapabilirsiniz. Biraz kurcalayın

tv den ekran ayarı yapıyorum ama ya köşeden bir yer gidiyor ya eksik kalıyor bir türlü oturtamıyorum. normalde yify 720p formatı çözünürlüğü 1366*768 e göre küçük ama yine de tam ekran olmuyor. yify 720p 1280*530 oluyor genelde.

• yify ekibi 10 numara iş çıkarıyor, benim için şaşmaz :)
  • quote:

arkadaşlar merhaba

Çok emin değilim ama bildğim kadarı ile siyah boşluklar yönetmenin tercihi,yani yapabilecek bir şey yok.Sadece ekranı orantılayarak çözebilirsin ama bu seferde yan taraftan görüntü kaybı yaşarsın,tavsiye etmem.
  • Benim gibi izleyip silenler için en ideal yify altyazı bulma konusunda sıkıntı çekmiyorsun ganool dan kat kat iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DADC6FD9A -- 23 Temmuz 2014; 21:45:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

arkadaşlar merhaba

Çok emin değilim ama bildğim kadarı ile siyah boşluklar yönetmenin tercihi,yani yapabilecek bir şey yok.Sadece ekranı orantılayarak çözebilirsin ama bu seferde yan taraftan görüntü kaybı yaşarsın,tavsiye etmem.

evet oynamaya çalıştığımda yan taraftan görüntü kaybı oluyor. önceden izlediğim filmler ekrana direk oturuyordu. en iyisi o filmleri bulup çözünürlüklerii kontrol edeyim. avatar, district 9, transformers gibi 2-3 yıl önceden izlediğim hd filmler tam oturuyordu.

• Ganool görüntü ve ses olarak çok iyi benim düşünceme göre. Dallas Buyers Club örneğin. Süperdi kalite. Şimdi Argo'yu indireceğim görelim
  • ganoolun kendini torrent'e açması lazım
  • quote:

arkadaşlar merhaba

Filmlerin çekildiği çözünürlüğe göre değişiyor o durum. Yapılabilecek bir şey yok maalesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.