Şimdi Ara

Gano Excel ve Faydalı Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
82.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizlerinde aşagıdaki gibi sorunlarınızmı var inceleyin ozaman
    *Ülser *Reflü *Kabızlık *Mide yanması *Mide ekşimesi *Depresyon *Sinir *Bitkinlik *Unutkanlık *Stres *Zihni açar *Menopoz*Antropoz *Halsizlik *Yorgunluk *Unutkanlık*Stres *Kilo kontrolü *Böbrek-Safrakesesi taşları *Saç Dökülmesi veya beyazlama *Vitiligo *Egzama *Sivilce *Cilt Problemleri


    http://ganoreishii.blogspot.com/p/doktor-gorusleri.html

    http://www.ganoexcel.com/Turkish/

    Aşagıdaki ürünleri mutlaka inceleyin verecegim linklerede gözatın yada interrnette herhangi bir yere bakara bulabilirsiniz tarım ve sağlık bakanlıgı onaylı ürünlerdir.

    GANO CAFE 3 IN 1 (KREMALI KAHVE) 20 ad
    *Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Kaliteli kahve *Esmer şeker
    *Krema *Süt(Palmiye ağacının yapraklarından elde edilmiştir) *Ülser *Reflü
    *Kabızlık
    *Mide yanması
    *Mide ekşimesi
    GANO CAFE CLASSIC (KLASİK KAHVE) 30ad
    *Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Kaliteli kahve
    *Diabette(Kandaki şeker seviyesini dengeler) *Bağırsak ve Karaciğer iltihaplanmalarını önler
    *Depresyon
    GANO CAFE MOCHA (KAPUÇİNO) 15ad
    *Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Kaliteli kahve
    *Esmer şeker
    *Köpüklü krema (süt içermez)
    *Sinir *Bitkinlik *Unutkanlık *Stres *Dalgınlık sorunlarını giderir.*Zihni açar.odaklanmayı arttırdığından sınavlarda başarı getirir
    GANO SUPRENO (SICAK ENERJİ İÇECEĞİ) 20 ad X 21gr
    *Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Kaliteli kahve
    *Gingseng
    *Tonkat ali
    *Sukroz
    *Krema (süt ürünü içermez) *Halsizlik*Bitkinlik *Yorgunluk*Unutkanlık*Stres sorunlarını giderir.*Zihni açar*Performansı arttırır*Kısırlıkta sperm ve yumurtaların sayı ve kalitesini arttırır.*Kan dolaşımını hızlandırır.*Menopoz*Antropoz
    GANO CREAL SPİRULİNA (KAHVALTI) 15ad
    *Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Esmer şeker *Yulaf *Spirulina
    *Krema (süt ürünü içermez) *vücudun günlük besin ihtiyacını karşılar(1paketi 1tır dolusu sebze meyvenin vitamin-mineraline eşittir) *Aç kalmadan kilo vermenizi sağlar *Çocuklarda zekayı geliştirir
    GANO SHOKOLADE (SICAK ÇİKOLATA) 20ad
    *Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Esmer şeker*Krema (süt ürünü içermez) *Yağı alınmış süttozu *Çocukların kas ve kemiklerini geliştirir *Kilo kontrolü sağlar(aç karna içilirse kilo vermeye, tok karna içilirse kilo almaya yarar) (Düzenli kullanımda 4ayda12kg)
    GANO ROİBOS DRİNK (ÇAY) 20ad
    *Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Sod çay *Güney Afrika kökenli Rooibos çayından formüle edilmiştir *Böbrek-Safrakesesi taşlarını10günde döker*Hemoroid*Karaciğer yağlanması*Vücuttaki toksinleri attırır*Sindirim sistemini güçlendirir
    GANODERMA 90 (KAPSÜL) 90ad
    *Reişhi mantarının 6çeşidinin karışımı *(275mg Reişhi mantarı lucidium özütü) *(günde 2kez yemeklerden 30dk önce bol suyla alınmalıdır)
    *Bağışıklığı güçlendirir*Kanser
    *Tümör*Diabet*Tansiyon*Astım
    *Damar tıkanıklığı*Felç
    *Kolestrol ve *İltihaplı-Romatizmal hastalıklar
    Hücreleri yenileyerek hızla iyileştirir
    GANO FRESH (DİŞ MACUNU) 150gr
    *Özel olarak formüle edilmiş Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Taze Nane *Diş minesi üzerindeki sarılığı yokeder*Dişleribeyazlatır*Tartar *Aft ve pamucaklar *Dişeti kanaması *Ağız kokusunu giderir
    GANO SOAP (2 Lİ SABUN) 2ad \ 100gr
    *Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Keçi sütü(keçi sütünün protein değeri anne sütüne eşdeğerdir)
    *Sivilce *Yara *Sedef *Egzama
    *Mantar *Vitiligo (masaj yaparak sürüp ciltte en az10-15dk bekletiniz)
    *(10-15 günde farkı göreceksiniz)
    GANO TRANSPARENT SOAP (ŞEFFAF SABUN) 100gr
    *Reişhi mantarı lucidium özütü
    *Aloe vera
    *Papaya (geceden bol köpürtüp masaj yaparak sürüp sabaha kadar bekletiniz) *Kırışıklıklarda botoks etkisi yapar*Cildi yumuşacık yapar *Güneş -Doğum ve Yanık lekelerini yok eder *Cildi beyazlatır *Saç beyazlamasını önler-(uzun süreli kullanımda eski rengine kavuşturur)

    REİSHİ MANTARI NEDİR?

    Ganoderma lucidum, Ling Zhi, Mannentake, İmmortality Mushroom (Ölümsüzlük Mantarı) olarak da bilinen Kırmızı Reishi mantarı geleneksel Çin ve Japon tıbbında kullanıldığı bilinen en eski mantar türüdür ve 2000 yılı aşkın süredir kullanılmaktadır.


    Ölümsüzlük Mantarı




    Kansere karsı Japonya Saglık Bakanlıgı tarafından ilaç olarak kabul edilen tek bitki olan Reishi, Japoncada “ölümsüzlük” anlamına gelmektedir.



    Ölümsüzlük mantarı Ganoderma lucidum (REISHI) Japonya ve Çin’de 2000 yıllık folklorik bir geçmise sahiptir. Çin seddini yaptıran Qin Shi Huang (M.Ö. 259-210) bu mantarı kullanan ilk imparatordur. Imparator, o dönemlerde Tanrıların ve imparatorların yiyecegi olarak kutsal kabul edilen Ganoderma lucidum’ un kendisinden baskaları tarafından tüketilmesini kesinlikle yasaklamıstı. Hatta halktan birisi Reishi’yi bulup imparatora götürdügünde ödüllendirilirken, buldugu halde saraya teslim etmemesi agır sekilde cezalandırılma nedeniydi (Hobbs 1995, Halpern 2007).



    Doğada çok nadir olarak bulunabilen ve yapılan bilimsel çalışmalar sonunda belirlenen yararlı etkileri nedeni ile Batı dünyasında da kabul gören ve kullanımı gittikçe artan bu mantarı artık Türkiye’de kullanıma sunuyoruz.



    Kırmızı Reishi hakkında tüm dünyada birçok araştırma yapılıyor. Bu araştırmalara göre; Kırmızı Resihi Ekstrakt, hastalıklara karşı vücudun direncini arttırır. Kırmızı reishi mantarını öne çıkaran ve özel kılan , yapılan bilimsel çalışmalar sonucunda belirlenen etkileri ve bu etkileri nedeni ile sağlık bakımından önemidir.



    Bağışıklık sistemi, hastalıklara karşı koruma yapan, patojenleri ve tümör hücrelerini tanıyıp onları yok eden işleyişlerin toplamıdır. Reishi Japoncada ölümsüzlük anlamına geliyor. Hastalıklardan uzak, sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmek ve her yaşta genç kalabilmek için Kırmızı Reishi mantarını siz de koruyucu olarak kullanabilirsiniz.



    · Bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi ile genetik, bulaşıcı ve yaşlanmaya bağlı gelişebilen birçok hastalığa karşı koruyucu özelliği vardır.



    · Kan dolaşımını düzenlemeye yardımcı olur. Böylelikle kalp krizi ve spazmı, damarlarda tıkanma, felç gibi risklerin önlenmesinde etkilidir.



    · Kanser riskine karşı koruyucu etkileri vardır. Kanser yönünden risk grubunda olan kişilerin (ailesinde kanser vakası olan, yoğun stres altında veya yoğun hava kirliliği ortamında çalışan, işi gereği radyasyon ve/veya kimyasallara maruz kalan) özellikle kullanması önerilir.



    · Vücutta biriken toksinlerden arınmayı kolaylaştırır.



    · Kandaki oksijen miktarının artmasına ve kan akışının düzenlenmesine yardımcı olur. Böylelikle cilde gelen oksijen ve besin miktarında yükselme ve cilt üzerinde iyileştirici etkiler gözlemlenebiliyor.



    · Sürekli kullanımda stres seviyesinde azalma ve uyku düzeninde düzelme görülür.



    ·Hücre yenileyici özellikleri nedeniyle yaşlanmayı geciktirici (anti-aging) etki gösterir.



    Bilimsel araştırmalar, Kırmızı Reishi kullanımının:



    · Günlük yaşamı sağlıklı sürdürmek,



    · Vücudumuzun doğal savunma mekanizmasını güçlendirerek olumsuz etkilere karşı korumak,



    · Yaşın ilerlemesi sonucu oluşan problemlerin önüne geçmek,



    · Bağışıklık, sinir, dolaşım, solunum, boşaltım, kas ve kemik sistemlerini güçlendirmek,



    · Yüksek tansiyon, kolesterol, diabet, bronşit, prostat gibi problemlerle baş etmek,



    · Kanser, karaciğer bozuklukları, hepatit, HIV/AIDS gibi hastalıklardan korunmak ve bu hastalıklarla savaşmak, konularındaki faydalarını kanıtlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixir30 -- 16 Kasım 2013; 13:20:00 >







  • hikaye sanırm deneyen var mı?
  • Arkadaşım hikaye değil internette reishi mantarı ve gano excel arat karşına doktor yorumlarıda dahil hepsini bulabilirsin
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Ben diş macununu kullanıyorum.Çok süper.Her zaman diş etimde kanamalar olurdu.her fırçalamada yine kanardı.bununla 2-3 sefer fırçaladıktan sonra dikkatimi çekti.kanama filan hiç yok.hala da öyle .herkese tavsiye ederim.alırken biraz pahalı geliyorda.kullanınca ucuzlamaya başlıyor.Ayrıca chokolata içeceği de var.onuda getirttim.o da çok güzel.süper içimi var.kilolu olma durumuna göre değişiyor.aç karna içersen kilo verdirir diyor.tok karna içersen kilo aldırır diyor.ben aç karna içtim.hakikaten iştahımı kesiyor.ama sürekli devam edebilmek için biraz paraya kıymak lazım.
    sonunda pakette sınırlı miktarda var.bütün ürünleri güzeldir ama pahalı.maddi imkanı olanlar hiç düşünmeden sürekli kullanabilirler.Afrodizyak etkisi ve birçok faydası nedeniyle de gano suprano içeceği çok tercih ediliyor.
  • Yeni tanıştım bu ürünlerle gerçekten çok ilginç ama gano mocha coffeeye bayıldım
  • Bizde 3 in 1 var. fiyatının 36 tl olduğunu öğrenince kahveye bakış açım değiştir. İçim çok keyifli bitmesin diye dua ediyorum. Ayrıca mocha yıda merak ediyorum. Çok güzel tadı var. Hakketten şuan çok farklı geldi tadı :) Daha önce hiç içmemiştim.
  • Birlikte çalıştığım is arkadaşım şeker hastalığı için , ben kilo vermek için , baska bir is arkadaşım da sedef için yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz. Sonuçlar anlatilandan çok daha iyi. Bu ürün hakkinda bilgisi olmayanlar sadece düşündüklerini yazarak kafaları karıştırmasın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.