Şimdi Ara

GAMSIZ HAYAT - Ceyda Ateş'in Yeni dizisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Hakan Gürtop’un üstlendiği GAMSIZ HAYAT Dizisinde Ceyda Ateş, Ali Aksöz
    Nail Kırmızıgül ve Ahmet Rıfat Şungar başrolleri paylaşıyor.

Ali Aksöz Med Cezir Dizisinde Yaman'ın abisi rolünü oynamıştı başrolü kapmış hemen

Dizi Ekim ayı içerisinde Show TV’de başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 6 Ekim 2015; 18:24:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceyda Ateş'in oynaması başlı başına izlememek için bir neden
  • Kenan reyis

Koper'ler her yerde
  • 3 max 5 bölüm

• quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

Ceyda Ateş'in oynaması başlı başına izlememek için bir neden

3-5 bölüm mü
    hemen gömün !
    kaşının altında gözü var diyelim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 7 Ekim 2015; 0:11:27 >
  • Yalnız kadro çok güzel Nail Kırmızıgül gibi bir adam varsa izlenir.
  • Hah gelmiş suzi dilara yine. Verilen görevden arda kalan zamanlarda dizi konularına iştirak ederek etkilendiği dizi karakterlerinin isimlerini kullanıcı adı yapmakla meşhurdur kendisi. Bakalım bu sezon kim olacak kendisi selahaddin Eyyubi mi yoksa poyraz karayel mi. Ha yok poyraz kanal d de idi. Ona yasaktır kanal d izlemek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Hah gelmiş suzi dilara yine. Verilen görevden arda kalan zamanlarda dizi konularına iştirak ederek etkilendiği dizi karakterlerinin isimlerini kullanıcı adı yapmakla meşhurdur kendisi. Bakalım bu sezon kim olacak kendisi selahaddin Eyyubi mi yoksa poyraz karayel mi. Ha yok poyraz kanal d de idi. Ona yasaktır kanal d izlemek.

Töbe de ...

hiç işim olmaz Kendinle karıştırdın beni sanırım iddianı ispatlamazsan iki elim yakanda

• tutmaz
  • bende ceyda ateş için açtım izledim.

Aslında dizinin gidişatı dünden belli. ilerleyen bölümlerde neler olacak tahmin etmek zor degil.

Ya Aga herşeye tamam da , Herşey kabül ama o son sahne nedir Allah aşkına Marangoz Atolyesinin ortasında minicik etegiyle oyun oynamaya çalışan kız, eğlenen kız

Ela > mert'e aşık oldu ilk baştan. ilerleyen bölümlerde de bunu saklayamaz.
    Bu mobilyacının kızı 'da her dizide karşılıksız birilerini seviyor nedense ama karşılıgını alamıyor.
    Tayfun hoca'da iyileşir. sonra mertte elaya aşık olur bunu söyleyemecek duruma gelir...
    2 zengin zibidinin oyunları , planları her bölümde olacak.
    Seda zenginlik ateşinden kavrulurken ilerleyen bölümlerde mokoko
    Falan filan fişmekan işte...

• fragmana bak ya. yıl olmuş 2015. utanmadan böyle bir diziyi yayınlıyorlar.
  • Rem yıl olmuş 2015 diyolar bak

nickini sen değiş istersen ... tam zamanı

• Tutmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol bol mini etek, göğüs dekoltesi, kalça, bacak, bikini sahneleri ile abaza kesimin dikkatini çeksin diye yapılmış bi dizi işte.. açın akasya durağı izleyin daha iyi lan :)
    he o esmer kız Hülyanın kocasıyla paris'e kaçmamışmıydı yav. dur lan o "o hayat benim" idi. al birini vur ötekine
  • Dizi eh işte. Fena değil ama büyük ihtimalle birkaç bölüme yayından kalkar. Çünkü reytingleri kötü gerçekten. Zaten daha ikinci bölümden gününü değiştirmeleri ileriki bölümlerde biteceğinin habercisi bir nevi.

• Çoğu türk dizisi oturur izlerim denk gelirse ama nedense fragmandan sonra bu diziye bakmak dahi istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

bol bol mini etek, göğüs dekoltesi, kalça, bacak, bikini sahneleri ile abaza kesimin dikkatini çeksin diye yapılmış bi dizi işte.. açın akasya durağı izleyin daha iyi lan :)
    he o esmer kız Hülyanın kocasıyla paris'e kaçmamışmıydı yav. dur lan o "o hayat benim" idi. al birini vur ötekine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf o aşufte kızın hak ettiğini bulmak için bile izlenir diyecekken bu tesadüfün mideye zararlı olduğunu söylemek istiyorum.

• FİNAL

5.Bölüm itibariyle Final yapiyor. aslında fena dizi degildi. çerezlik izlenebilir ancak böyle çok aksiyon geçmiyordu dizide. tayfun hoca dedikleri karakteri 5 bölümdür hastanede yatırdılar.
    Bir de bu figüranları nerden buluyorlar. konuşma metnini düm düz okuyorlar insan bi duygu katar bu kadar kalas gibi oyunculuk olmaz. zaten bunları görünce dedim bu dizinin ömrü fazla gitmez... ve 5. bölüm ile dizi veda ediyor.

Hayırlısı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.