Merhaba arkadaşlar anlayan bir arkadaşla havalı tüfek almaya gittim gamo shadow dx 5.5 bir tüfek aldım bir de yanında gamo sporter 4X32İR Dürbün kampanyaya girmişti 650 TL aldım nasıl bir tüfek yanlış seçim mi yaptım kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim birde dürbününün ayarını bozdum nereden ayarlata bilirim ayarlamayla alakalı taktikler verirseniz sevinirim :(((
Tüfeği kullanmıyorum ama dürbün ayarını bozmaktan kastınız sıfırlama ise kendi yöntemimi söyleyim. Bir adet karton kutu al. 2 tarafını tüfek içine tam oturacak şekilde kes( sıkı olacak tüfek sabit olacak). Tüfekle 1 el ateş et(gez ile nişan al) daha sonra tüfeği kımıldatmadan dürbünü tak ve sık. sonra ateş ettiğin noktaya sıfırla
Teşekkür ederim armstrong26, dürbünün ayarıyla oynadım bozuldu. Hedefin kaç metre uzaklıkta olması gerekiyor. Bu hafta sonu ayarlamaya çalışacağım
quote:
Orijinalden alıntı: wiyap
Teşekkür ederim armstrong26, dürbünün ayarıyla oynadım bozuldu. Hedefin kaç metre uzaklıkta olması gerekiyor. Bu hafta sonu ayarlamaya çalışacağım
genellikle kaç metre mesafede atış yapıyorsan ona göre değişir. Ben 30 metreden sıfırlıyorum