Şimdi Ara

Gaming Mouse ve Gaming Klavye alıcam bi bakar mısınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ChainFrost

quote:

Orijinalden alıntı: fatihkayacioglu

quote:

Vatandan oyun ekipmanı alınmaz.Everest ve a4tech çok dandik bir seçim.Vatanda sadece logitech var.Shop4gamers gibi bir site varken napıcaksın vatanı.Gir steelseries razer filan al.İlla vatandan alırım razer ve steelseries çok pahalı diyorsan da logitech al.g400 kullanıyorum güzel mouse.pahalı gelirse g100 veya g300 de alabilirsin.

hocam o shop4gamers sitesi türkiye için de çalışıyor dimi? yurtdışından kargo sıkıntısı olmadan alışveriş yapabiliriz dimi?

fazlasıyla güvenilir bir site.zaten mağazası istanbuldaydı sanırım.2-3 yıl öncesine kadar baya alışveriş yaptığımız bi yerdi.

istanbulun neresinde biliyor musun? gidip alışveriş yapabilirim belki. uzun zamandır böyle bir mağaza arıyordum. razer, steelseries gibi ürünleri ancak teknosa, D&R gibi mağazalarda buluyordum, onlarda tek tük stok bulunuyor ve normal fiyatın da üzerine fiyat koyup kazık şekilde satıyorlar ne yazıkki. böyle bir mağaza işime yarayabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vatandan oyun ekipmanı alınmaz.Everest ve a4tech çok dandik bir seçim.Vatanda sadece logitech var.Shop4gamers gibi bir site varken napıcaksın vatanı.Gir steelseries razer filan al.İlla vatandan alırım razer ve steelseries çok pahalı diyorsan da logitech al.g400 kullanıyorum güzel mouse.pahalı gelirse g100 veya g300 de alabilirsin.

hocam o shop4gamers sitesi türkiye için de çalışıyor dimi? yurtdışından kargo sıkıntısı olmadan alışveriş yapabiliriz dimi?

fazlasıyla güvenilir bir site.zaten mağazası istanbuldaydı sanırım.2-3 yıl öncesine kadar baya alışveriş yaptığımız bi yerdi.

istanbulun neresinde biliyor musun? gidip alışveriş yapabilirim belki. uzun zamandır böyle bir mağaza arıyordum. razer, steelseries gibi ürünleri ancak teknosa, D&R gibi mağazalarda buluyordum, onlarda tek tük stok bulunuyor ve normal fiyatın da üzerine fiyat koyup kazık şekilde satıyorlar ne yazıkki. böyle bir mağaza işime yarayabilir

valla ankaradayım ben.hep kargodan alıyodum.sorun çıkmıyodu.sitesindeki iletişim bilgilerinden öğrenebilirsin tam yerini.

• quote:

game ekstra falan da bakabilirsin. Genel olarak fiyatları piyasaya yakın gibiydi oranın da. Epeydir alışveriş yapmadım ama baya yardımcı olmuşlardı zamanında.
    Ve özellikle mouse için kesinlikle ama kesinlikle boyutlarına, el boyutlarına ve mouse u nasıl tuttuğuna bakarak mouse al derim. Yoksa büyük ihtimalle pişman olursun. Bunu 20den fazla gaming mouse denemiş birisi olarak söylüyorum, dinlemek dinlememek sana kalmış.

@Sofiman
    Eski klavyelerin bir çoğunun yapısı zaten "mekanik" klavye olarak geçen klavyelere daha yakın, yazı yazarken özellikle çok büyük fark hissediyorsunuz. Özellikle uzun süreli kullanımda çok büyük fark yarattığını kullanan herkes kabul eder sanırım. Tek eksi yanı, sadece daha fazla ses çıkarması. Ben dünyanın parasını verdim Siyah ve Kahverengi cherry tuşlar için.

Eğer ki ilerde bir şey olur da değiştirmek zorunda kalırsanız, ben Cherry Black li Steelseries 6gv2 önerebilirim. Düzenli yazı yazan birisi için fiyatı da o kadar uçuk değil zaten. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Maestro0606

Peki mousda ağırlık ayarı yapabiliyormuyuz ?

az önce g300 alan arkadaş çok memnunum diye mesajımı alıntılamış

ağırlık ayarı derken ?

Benim gösterdiğim everstin bir kaç videosuna bakmıştımda alt kapağını açıp,ağırlık ekleyebiliyorsun.Ondan bahsediyordum.
  • Arkadaşlar bu mouse nasıl?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/frisby-fm-g3200k-fm-g3200k-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=65173

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro0606 -- 6 Ekim 2013; 19:14:26 >
  • Maestro0606 kullanıcısına yanıt
    Dostum hala anlamadın mı en iyi mouse diye birşey yok. Mouse seçerken öyle fiyatına DPI ına bakıp seçilmez mouse. Gideceksin deneyeceksin elin hangisiyle en rahat ediyorsan onu alacaksın. Biz boşuna konuşuyoruz ha
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Para biriktirmeye başladım ve gaming mouse,gaming kalvye almayı düşünüyorum.
    Benim aklımda 2 parça var.

Gaming Mouse;http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/everest-gx8-guns-gx8-guns-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=62916

Gaming Kalvye;http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/a4-tech-x7-g800v-x7-g800v-kablolu-gamer-klavye-usb/productdetails.aspx?I_ID=56811

Bu fiyat aralığında daha iyisi varsa önerirmisiniz?

Mouse pad olarak araştırmadım ancak seçtiğin bu ürünler gayet başarılı.

Klavyeyi şuan kullanıyorum. Hatta ondan yazıyorum sana

Mouse çok yakın bi abimde var. Onu da kullandım. O da parasını hak eden başarılı bir parça.

Ek olarak: abim geçenlerde klavyeye 1 büyük bardak çay döktü. Tamamen söktüm. Kuruladım. Hatta sabaha kadar tamamen demonte bir şekilde bıraktım.
    Sabah topladım. Taktım. Bir tane bile tuşunda sıkıntısı yok. Saat gibi çalışıyor.

Milletin kardeşi, çocuğu klavyeye birşeyler döker benim kazık kadar abim döküyor

Bende zaten bu parçaları deneyerek seçtim.Bu arada kalvyeye üzüldüm.Ama özelliklerinde su geçirmez diyordu :D

Klavye su gecirmez diyorsa su gecirmezdir. X7 g600 kullaniyorum 5 senedir, ben pc basinda surekli bir seyler yedigim icin klavyenin ici les gibi olmus gecen ay tum tuslari sokup klavyeyi sabunlu suyla yikadim, dedim artik bozulacaksa bozulsun. Sabun kopuklerini temizlemek icin kuvette fiskiyeyle tazyikli suyla yikamama ragmen klavyeye bir sey olmadi, takir takir calisiyor hatta daha bile yumusak basiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

Dostum hala anlamadın mı en iyi mouse diye birşey yok. Mouse seçerken öyle fiyatına DPI ına bakıp seçilmez mouse. Gideceksin deneyeceksin elin hangisiyle en rahat ediyorsan onu alacaksın. Biz boşuna konuşuyoruz ha

Anladım ama ben bu mouseyi denedim bi abimde var aynısı hani kalitelimi diye sordum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.