Şimdi Ara

GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps için sizce control mu speed mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DragonDogan

Fps için sizce control mu speed mi?

Speed ile iyi ayarlarım hızı diyorsan speed al, mouse iyi gidiyor baya üstünde.
  • Merhaba

Fps oyunları oynuyorsanız Control mouse pad almalısınız. Speed değil.

Gidin biraz araştırın arkadaşım ya burda speed diyorsunuz .

Gidin bakın TT eSPORTS un mousepadlerine girin okuyun ne yazıyor

FPS Yazana girin control mouse yazıyor mouse pade girdiğinizde . FPS içindir diyor

Benim tavsiyem Razer Goliathus Control Edition Kardeşim .

Tt eSPORTS CONKOR da olabilir kardeşim çok güzel bir dizaynı var ve FPS İçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetTechTips

Merhaba

Fps oyunları oynuyorsanız Control mouse pad almalısınız. Speed değil.

Gidin biraz araştırın arkadaşım ya burda speed diyorsunuz .

Gidin bakın TT eSPORTS un mousepadlerine girin okuyun ne yazıyor

FPS Yazana girin control mouse yazıyor mouse pade girdiğinizde . FPS içindir diyor

Benim tavsiyem Razer Goliathus Control Edition Kardeşim .

Tt eSPORTS CONKOR da olabilir kardeşim çok güzel bir dizaynı var ve FPS İçin

Hocam iyi diyorsun ama steelseries daha iyi değil mi?

• İyi dediğim nerde görülmüş kardeşim

Tavsiyem diyorum

Yoksa stellseries e lafım yok

Oda en iyilerinden

• DragonDogan D kullanıcısına yanıt
    Goliathus renkli ve desenli olduğu olduğu için optik sensörlerde gereksiz "surface noise" yaratan bir mousepad, şiddetle kaçınılmalıdır. Bunun harici toz bezi gibi her türlü pisliği üstünde toplayıp sensör deliğine aktarmakta üstüne yoktur, hiç tavsiye etmem.

G240 veya QcK'in düz renklileri daha düzgün seçimler olacaktır.
  • Logitech'in fare altlıkları güzel ama pürüzli bir yüzeyi var fare yastıklarını aşındırıyor. Ben de 440 var. SteelSeries QCK Heavy önerimdir. Razer Goliathus'ta kullandım, ama en kullanışlı olan Steelersies. Desensiz, siyah.

Hem razer hem logitech masada sürekli kayıyor. Steelseries büyük ve ağır olduğu için sabit duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 10 Mayıs 2015; 14:39:25 >
  • Hocam bu dediğiniz Mouse padler fps için iyi mi?

• Mouse pad parçalanmaya başladı. Konuyu görünce almaya karar verdim, bir kaç sorum olacak.

Quick ile Quick+ arasında fark nedir?
    Metaryal tipi olarak, Kauçuk tabanlı Kumaş, Kumaş, Kaymaz kauçuk üstüne özel kumaş kaplama gibi çeşitler var, hangisi tercih edilmeli?
    Sanırım üzerinde resim bulunan ürünleri tavsiye edilmiyor.

Alttaki Qck Mass ile altındaki Qck+ aynı materyali kullanıyor.... (Kaymaz kauçuk üstüne özel kumaş kaplama) Buna göre Mass alınası duruyor,yanlışmıyım? 75 lira biri 50 lira diğeri.

QCK MASS
    http://www.gameekstra.com/Steelseries-Qck-Mass-Oyun-Mousepad-Medium,PR-2902.html

QCK+
    http://www.gameekstra.com/Steelseries-Qck-Fnatic-Asphalt-Edition-Mousepad,PR-4077.html

edit: başka sitede mass ' ın materyali kumaş görünüyor. sanırım en iyisi qck+ , aşağıdaki site güvenilir midir?
    http://www.adeksstore.com/urun/steelseries-qck-mass.aspx?ttype=Details#pt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Mayıs 2015; 0:35:10 >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    QcK mini, QcK, QcK+ birebir aynı, tek farkları boyutları.

Qck Mass ve QcK Heavy'nin yüzeyleri üsttekilerle aynı, sadece tabanları daha kalın.
    Qck Mass'ın boyutu Qck'le aşağı yukarı aynı, QcK Heavy'nin boyutu QcK+'la aynı

QcK mini 250x210x2 mm
    QcK 320x270x2 mm
    QcK Mass 320x285x6 mm
    QcK+ 450x400x2 mm
    QcK Heavy 450x400x6 mm

2 ve 6 mm kalınlık değerleri.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Tamam razer'ın kalitesi tartışılır ama rgb cherry mx ler corsair firmasına bir süre özel olarak üretiliyor. Bundan dolayı logitech ve razer o pazarda farklı markaların mekanik tuşlarını kullandılar. Buna ek olarak bu switchle cheery arasında kullanım süresi farkı yok gibi çünkü tuşlardan önce elektronik aksam zarar görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Logitech kendi switch'lerini üretiyor, Razer ve SS Kailh'e yeni switch ürettiriyor.

Elektronik aksamdan kastın LED'ler heralde, zarar gördükleri zaman klavyenin çalışmasına engel değiller. LED kalitesi konusunda yorum yapmak zor.

Cherry MX'lerin de kalite kontrol prosesleri sadece tercih için yeterli bir neden.

Ledler değil forumda bile tuşların çalışmadığı hakkında konular var içindeki boardları sorunlu oluyor razerın mekanik klavyeler has bir sorun değil. Bütün klavyelerinde hemen hemen benzer sorun mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Board çalışmıyorsa zaten garantiden değiştirilir. Corsair'in garantiyle ilgili sorun çıkartacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Teşekkür ederim.
    Neden bu kadar karışık hale getirmişler anlamadım. Sitelerde farklı şeylerden bahsetsede, bütün yüzeyler aynı, sadece mass ve heavy' de kalınlık farkı var?
    Speed, Control diye bir tercih yok sanırım?

Siz hangisini tavsiye edersiniz?
    Mass kalın olması ile daha iyi sanki.

İnce olandan alıncaska Sanalmarketim'de aynısını, qck normal boyutlusunu uygun fiyata satıyorlar.

Kalın olanlar daha iyi bir seçim olabilir sanırım. Ben uzun süre Qpad kullandım, sonra Qck+'dan çok keyif almadım açıkçası ama kişiden kişiye değişir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

quote:

Teşekkür ederim.
    Neden bu kadar karışık hale getirmişler anlamadım. Sitelerde farklı şeylerden bahsetsede, bütün yüzeyler aynı, sadece mass ve heavy' de kalınlık farkı var?

İnce olandan alıncaska Sanalmarketim'de aynısını, qck normal boyutlusunu uygun fiyata satıyorlar.

Kalın olanlar daha iyi bir seçim olabilir sanırım. Ben uzun süre Qpad kullandım, sonra Qck+'dan çok keyif almadım açıkçası ama kişiden kişiye değişir tabi.

Bunların dışında ne tavsiye edersiniz, illa steel şart değil, Control Goliathus da güzel gibi.
    http://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-control-edition-smallkucuk-gaming-mousepad/p_51594/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

quote:

Teşekkür ederim.

Bunların dışında ne tavsiye edersiniz, illa steel şart değil, Control Goliathus da güzel gibi.
    http://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-control-edition-smallkucuk-gaming-mousepad/p_51594/

Renkli desenliler harici herşey olabilir. Hatta optik mouse'la renkli desenliler de olabilir ancak özellikle renk tonlarının arasında ciddi fark varsa sıkıntısı artıyor Goliathus'taki gibi.

Şu video güzeldi:

Aluminyum'ların çizilme gibi sıkıntılıları olabiliyor, hardpad'ler çabuk aşınıyor, ona göre seçiniz.

Bunlar harici bence en güzeli cam pad'ler, bakım derdi yok, hep aynı performans, sadece daha sık mouse ayağı değiştirmek gerekiyor.

Teşekkürler hocam.
    Qck Mass siyah alıp geçeyim.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.