Şimdi Ara

gamex dehşet bir server (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki skill enchant icin giant book nerden sahip olabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkshakee

Peki skill enchant icin giant book nerden sahip olabilirim?

oly giriceksen kazandığın her maçta pts vericek onları biriktirip olympiad menagerden satın alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArenaRakkas

kendi system dosyanı sil indirdiğin systemi at sorun kalkar

saol arşadaşım oldu
  • Oyundaki ismim Kerow gelen arkadaşlara her türlü yardımcı olurum.
  • Bnm oyundaki ismimde adv09 gelenlere her turlu yardımcı olunur pm yeterli.

Bu arada ne web sitesine nede servera giremiorm cannot resolve host name dior kapandı mı server?
  • Kapandı demeyinde ne derseniz diyin kaç gündür itemleri yapana kadar öldüm öldüm dirildim.
  • Tmm tmm girdim ben servera update yapıorlarmıs.Toparlanıo server baya ya hergun ugrasıo GM ler serverin iyilesmesi icin :)

Hoca bide bana sor shilen elder,prophet,warlck ne kadar car warsa kastm buff icin

item hic deme apella seti +6 yapasıya kadar cnm cıktı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkshakee -- 18 Eylül 2009; 10:57:39 >
  • Server çok hoş acayip ortam falan kurdum enchant sistemi biraz garip serverda 2 kere tek seferde +16 yaptım.
  • Eet baya Eii Server Su An Oyuna Giremiorum 2 3 Gün İçinde Giricem Pm 1ronBaby
  • giremiyorum yha
  • girme zaten kardeş, lagtan donup kalıyosun herkes sağa sola koştururken sen çakılı kalıyon. hadi townda bişi değilde, raidlerde pvplerde çok pis ayakbağı.. Kerow kardeşimle takıldık işte raid filan, lagtan hop herdeyiz.

ayrıca gözüme çarpan bişi daha oldu, çok komiğime gitti.. GM shouttan Gm diyorki, "hopzone hesabı olan varsa, yorum yapsın lütfen" :D

neyse server arayışlarına devam eder ben ;)
  • bende donup kalıyodum kendimde bişiy var sanıyodum herkes hareket ederken o zman aynı şekil server arayışına devam
  • Ya bu serverda karakterler cok dengesiz daggercılar cok ii durumda herkesi indiriyolar mageler ortada bile yok illa daggercıyla oynayacan
  • ewt kimi görsem dagger
  • Nick Ne Senin Oyunda celil ?
  • bnde girdm grksz bi server :D apella yaptm ama benle aynı anda kastı adam o dagger oldu ben bow +16 db bastm adamdan 7k yedm sora exit game:D adam ghost hnter olsa tmm yad wind rider ama adwan dı ve +7 +8 AS ile bu kadar dengesiz vurabiliosa bi dagger bu serverda oynanmazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 24 Eylül 2009; 0:04:01 >
  • 3k dan aşağı vurmuyo adamlar ama genellikle 7.5 k falan vuruyo zaten herkes yazıyo daggerda bug var diye daggerciler aynı anda 3-4 kişiyi indiriyolar serverin sahibi heralde daggeri cok seviyodu boyle bi dengesizlik yaptı bi müddet sonra zevk vermiyo hep aynı char pvp.dominatorle oynamayı seviyorum ama bu serverda bu imkansız gibi bişey.
  • :D oww :D 7.5 mi :D muhahahah :D
  • nick im Lich di ama fazla oynamadım ztn server da paso donuyodum
  • servera bi baktim şöyle çok dandik bi server hiç girmeye değmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.