Şimdi Ara

GameX 2022 Fuarı Nasıldı? Gezdik, Gördük, Yorumladık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bu videomuzda Beylikdüzü TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilen GameX 2022 fuarında açılan standlara ve yapılan etkinliklere göz attığımız bir fuar turuna çıkıyoruz.





  • Gist 2018'di galiba. Sony ve özellikle Xboxın büyük denebilecek bir alanı vardı. Hatta Ubisoft bile katılmıştı ve FarCry5 in demosunu çıkışından önce oynamıştım. Dolaylı yoldan blizzard da vardı galiba, Overwatch oynandığını da hatırlıyorum çünkü. Bundan sonra da düzgün etkinlik olmadı pek. Yine de gitmesem bile etkinlik olacağından haberdar oluyordum. Bu etkinliğin gerçekleştiğini ise şimdi bu haberden öğrendim. Etkinlikler ve fuarlar, zamanla daha iyi ve büyük olması gerekirken çok daha kötü bir hale gelmişti. Covid de herhalde son darbeyi vurup bu hale getirmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 30 Mayıs 2022; 12:23:36 >
  • ben fuarın son günü gittim.Doğruyu söylemek gerekirse beni çok tatmin etmedi.Beklediğimden daha küçüktü. Büyük firmaların neredeyse hiçbiri yoktu.Varsa yoksa pubg ve valorant için yapmışlar sanki. Çocuğunu al gel etkinliği gibi olmuştu. Ben gibi old school gamer dedikleri tayfaya pek ithaf etmiyordu. Yinede gezdim dolaştım , iyi cosplay yapmış arkadaşlar vardı , arkadaşlara da ufak tefek hediyelik eşyalar aldım. Keşke daha fazla firma görebilseydik. Activision - Blizzard - Ubisoft - EA Games vs...

  • keremec kullanıcısına yanıt
    GIST 2018'in son günü bende oradaydım. Küçüktüm böyle bi 12 13 yaşında falan ama yine de etkilenmiştim. Böyle bayağı içeride off road araçları vardı falan. Pubg otobüsü vardı hatta içine girmiştim. Hatta çok sonradan bugünlerde fark ettim yorekok da benden bir iki gün önce gelmiş hatta fuarda bayağı Alex DeLarge cosplayi falan varmış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem ziyaret hem ticaret 👍😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce Gist gibi fuarlara gitmiş birisi olarak, çok dar kapsamlı bir oyun(!) fuarı olmuş. Hiç yoktan tabii ki iyidir. Sadece türkçe sosyal medya hesabı açıp oradan kendi reklamını yapmak değil, bu gibi fuarlarda boy göstermesi gerekir oyun-konsol firmalarının ki, samimi olduklarını anlayabilelim, sağılacak hayvan gibi görmesinler bizleri.

    Röportaj kısmı çok zayıf kalmış, oradaki oyunseverlerle en azından fuarın beklentilerini karşılayıp karşılamadığı ve ne tür oyunlara ilgi duydukları gibi sorular sorulabilirmiş. Daha fazla oyun yapımcısı da (varsa) oyun dünyasıyla alakalı sohbet edilebilirmiş.

    Her şey sponsorlu video içerik üretebilmek demek değildir ama elde oyunlarla alakalı metaryel olmadığında, redbull, mcdonald gibi standların gezilmesine de hiç bir şey diyemiyoruz maalesef...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.