Bildirim
Gametribe.com 31 Aralık'ta kapanıyor!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Yazık olmuş.
Kicks'le güzel günlerim olmuştu -
Bence iyi olmuş. Hiçbir oyunları dolmuyordu. Kicks'de hiç 10 tane oda olduğunu görmedim... -
quote:
Orijinalden alıntı: WockeeZ
Bence iyi olmuş. Hiçbir oyunları dolmuyordu. Kicks'de hiç 10 tane oda olduğunu görmedim...
Sanırım sen oyunu sonlara doğru oynadın.
Ben oynadığımda oyun zevkli ve doluydu -
vaaay gametribe'de demir alıyor ha -
sanırım infinity online daha önce bir kez daha kapanmıştı -
İnfinity kapanmıştı daha önce sonra gametribe açtı.Yazık oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: DEMosTy
İnfinity kapanmıştı daha önce sonra gametribe açtı.Yazık oldu
evet yanlış hatırlamıyormuşum. Bence infinity gerçekten kaliteli bir oyundu. Güzel bir firma alsa bu oyunu iyi şeyler çıkıcağına inanıyorum. -
Çok üzüldüm :( Infinity Online a tamda tekrar başlmaya kara vermiştim. Ah ah eskiden açılmasını nasılda beklemiştim. İnşallah başka bi host alır Infinity Online ı. -
Kötü olmuş. -
Oyunları pek kaliteli değil diğer yeni mmo oyunları bu şirketin oyunları ezmiş byük ihtimal kazanamıyorlar.
Aslında ellerindeki oyunları başka şirketlere satıp biraz kendilerinde olan parayla yepyeni bi oyun yaratsalar kendileri için iyi olabilir aslında ama üzücü bi olay yazık. -
sağlık olsun ne yapalım oda sirkette gitti sonunda -
Kotu oldu ama oyunları zaten okadar da iyi degildi -
quote:
Orijinalden alıntı: lAresl
Kotu oldu ama oyunları zaten okadar da iyi degildi
Oyunlarından sadece Kicks Online oynuyordum, keşke başka firma satın alsa şu oyunu. -
ve kapandı
çok özliycem kicksi, arkadaşlarımı.. -
ohaaaaa nasıyaa dekaron iş yapıyordu hiçmi iş yapmıyor bari dekaronu birine devretseydi hacıya:S ben başlicaktımmm pfff ya abi dekaron gibi harika oyunu nasıl olurda dolduramassınya:D geçmiş olsun üzüldüm baq:S -
infinity iyi oyundu bir zamanlar ama gametribe zamanlarında iyice cıvığı çıkmıştı.dekaron u ise çok iyi bir şekilde avrupaya çevirdiklerini söyleyemem.güncellemeler çoğu zaman geç geliyordu,server bakımları yetersizdi,hile kaynıyordu oyun resmen millet speed hilesi yapıyordu
oyun dünyasının çok fazla birşey kaybettiğini söyleyemem. -
Her ne kadar sadece İnfinity Online oyununu oynamış olsam da üzüldüm ya.
Sonuçta kapatıyorlar herkes dağılıyor herşey mazide kalıyor
Bu arada infinity online güzel oyundu.
quote:
Effectively starting from 2009, December the 31th, this portal, GameTribe.com, as much as the related services and games (Dream of Mirror online aka Domo; Infinity online and Kicks online) have been discontinued.If you need to get in touch with us for any kind of technical or commercial information you can send an E-mail at this address: info@gametribe.com Thanks for being with us in this adventure, sincerely
Gametribe Team
Vayh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 10 Ocak 2010; 21:08:44 >
-
Kicks Online kapandı üzüldüm ama şimdi mx versiyonunu oynuyorum. Üzüldüğüm nokta 22 ve 36 lvl lık charlarım gitti.
Şimdi yenibaştan kasıyoruz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X