Şimdi Ara

GameSultan GNGWC 2008'den estantaneler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GameSultanın bize yaşatmış olduğu bu 2 günde başından geçen güzel komik yada enteresan anları yazalaım arkadaşlar.

Rica ediyorum turnuvadaki aksaklıkları falan değil güzel anları paylaşalım diğer arkadaşlar çünkü insanlar turnuvada sadece pürüzler olmuş sanıyo...

Ben başlıyım yaptığımız bir "eşşek şakasıyla"

Turnuvanın ilk günü otele geldik (_rush_ ve UNDEAD_GiRL) serverımızdan TurkeY_PoweR ı merak ettik resepsiyona sorduk ve oda numarasını aldık. _rush_ a aramasını ve diskilifiye edildiğini söylemeisni istedim _rush_ ta aradı ve söyledi. Aşşağıda siyah yelekli Aykut beyle görüşmesini söyledi. Siyah yelekli kişi bendim ve Aykut abi(GameSultan ortaklarından) numarası yaptım. Turnuvaya katılan bir kaç kişi daha geldi onlarada şaka yapıyoruz yanımızda üzgün bir şekilde durun dedik. Asansörden inen TurkeY_PoweR benim siyah yeleği görünce geldi bende anladım o olduğunu. "merehabaMurat bey sahte oylardan diskalifiye edildiniz" dedim TurkeY_PoweR ı biraz hüzün biraz tebessüm kapsadı ama fazla üzülmemişti diskalifiye edildiğine sonra dayamadık güldük....

Turnuvaya katılan diğer arkadaşlar başından geçen güzel"komik"enterasan olayları anlatırsa sevinirm. Yarışmayı merak eden arkadaşlar GameSultanın nasıl bir ortam sağladığını görsünler.

• halil bey selam ben yarışmaya izleyici olarak geldim ve uzaktanda olsa sizi tanıyorum bu forumada hoş geldiniz bu arada oyunda ve forumda sizin gibi arkadaşlar olmasından mutluluk ve gurur duyarız kendi adıma söylüyorum tabi..
  • Çok teşekkür ederim hocam. Bende elimden geldiğince bütün yarışmacı arkadaşlar ve konuklarla sohpet etmeye çalıştım bir kusurum olduysa offola...
  • Ne kadar orada olmasamda ortamı tahmin edebiliyorum.

Hoşgeldin aramıza.
  • Kötü çocuklar sizii
  • Hoşbulduk :)
  • WELCOME
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertus65

halil bey selam ben yarışmaya izleyici olarak geldim ve uzaktanda olsa sizi tanıyorum bu forumada hoş geldiniz bu arada oyunda ve forumda sizin gibi arkadaşlar olmasından mutluluk ve gurur duyarız kendi adıma söylüyorum tabi..

mücahid abi seni görseydi...
  • Benim turnuva aksamından once yaptıgımız sohbet cok hosuma gitti 9 gibi baslayıp kendimizi kaptıdıktan sonra gece 2de biten ve sro aleminde konusulmadık sey bırakmadıgımız cok guzel bi sohbetti seneyi 4 gozle bekliyorum
  • hahaha süperisnz abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

quote:

halil bey selam ben yarışmaya izleyici olarak geldim ve uzaktanda olsa sizi tanıyorum bu forumada hoş geldiniz bu arada oyunda ve forumda sizin gibi arkadaşlar olmasından mutluluk ve gurur duyarız kendi adıma söylüyorum tabi..

ahh görseydim orda

• Bi işler dönüyo ama benimle alakalı dğeil sanırım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

quote:

oo selam abi demekten başka şansı yoktu sanırım

mr cowboy,ve athens gurubunun arasında oturuyordum belki gözün o masaya çarpmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 15 Ekim 2008; 17:10:30 >

• AUTO CAD + Fetelin0 vs Vertus65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 15 Ekim 2008; 19:09:00 >

• resimler sitemize yüklendi.

onaya düşmesin diye link vermiyorum. sitemizi herkes biliyor :) orada ana başlıklar altından GNGWCye tıklamanız yeterli.

Sayfaya girdiğinizde 10 dakika tum resimlerin yuklenmesi için bekleyin ki kesintisiz bakabilin resimlere.

sayfada explorer uyumsuzluğu sebebiyle bazı hatalar var farkındayız. P.tesine kalmaz düzelir hepsi.

Düzenlenen bu güzel turnuvada katılım yapan herkese tekrardan teşekkürler
  • Bende dikkatle Takip ettim.Ama Mr.Cowboy Nickli arkadaşımızın Birtek Sorunla karşılaştıgını duydum Çokta üzüldüm başkada Game Sultanın Bir eksigi Olmamış sanırım ve Herkese çok muazzam davranılmış Hiç bir eksikten Kaçınılmamış. Herkes yarışmanın tadının ve Oradaki muhabbetin Damakta kaldıgını söylüyor.Ben geçen Bir konudada Yazmıştım burayada yazıyorum.Sırf Oradaki ortam için Sizlerle tanışmak İçin seneye Allah izin verirse bende orada olucam Kesin
  • Kaatılman için baya fan ve arkadaş edinmen gerekicek internet cafe ortanmın varsa ayrı tabi :)
  • Tabi illa yarşmak için değil izlemek ve muhabbet içinde gelinebilir.
    Bu sene ilk 30 a 1. olarak girdik ama seneye belli olmaz 30 tane daha çok sevresi olan eler belki bzi izlemeye geliriz :)
  • evet kafe Var ve Bulundugumuz ilde 11 seneyi Aşkındır Teknik servis / parça ,Bilgisayar satımı Ve İnternet kafecilik yapıyoruz.Çevremizde buna baglı olarak geniş Allaha şükür. Şuan Hava Limanındayım buradanda tüm şirketleri ve Servisleri bağlarım Aslına bakarsanız Çoğu kez ister oyundan ister real hayattan katılmamı söyleyenler oldu ama Ben es geçtim bu kadar eglenceli ve ortamının bu kadar güzel olacagını bilmiyordum. ama Seneye oy yolu ile katılım olurmu Bilmiyorum.Öyle olursa daha kolay olur benim için Sizleri görmeyi allah nasip eder İnşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.