Şimdi Ara

Gamestandpro Oyuncu Standı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Gamestandpro Oyuncu Standı
    Gerçek sürüş keyfini Gamestandpro ile yakalayın..!  
    Sizde profesyonel direksiyon setinizi sehpaya veya yemek masasına bağlamaktan sıkılmadınız mı ? 
    <p class="ql-align-center"> </p>
    O halde hemen sizi, gerçek sürüş keyfini yaşatacak  Gamestandpro direksiyon standı ile tanıştıralım. 
    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 

Gamestandpro, oyun keyfini gerçek hazza dönüştürerek oldukça keyifli zamanlar geçirmenizi sağlar. 
    Gamestandpro, özellikle Logitech, Thrustmaster, Porsche ve Fanatec profesyonel direksiyon modelleri için üretilmiş fonksiyonel direksiyon standıdır. 
    Gamestandpro, direksiyon standı ve uçuş simulatörü standı olarak kullanılan bu standın en büyük özelliği; katlanabilir, hafif ve fonsiyonel olmasıdır. Dolayısı ile evinizde/ofisinizde yer kaplamaz. 
    <p class="ql-align-center"> </p><p class="ql-align-center"> </p>
    Son derece sağlam ve dayanıklı olan  Gamestandpro direksiyon standı  % 100 yerli ürün olup, Lazer teknojisi ile ve    tamamen çelikten üretilmiştir. Ağırlığı yaklaşık olarak 18 kg. ağırlığındadır. Ergonomik tasarımı sayesinde istediğiniz boyutlarda ayarlayabilir ve saatlerce sıkılmadan oyun oynayabilirsiniz.

ÜRÜN İÇERİĞİ 
    Gamestandpro Direksiyon Standı 
    Vites bağlama aparatı 
    Montaj için gerekli civata, somun ve anahtarlar 
    Garanti belgesi (2 Yıl Garantili) 
    Kurulum Klavuzu 
    UYUMLU MODELLER 
    LOGİTECH : G25, G27, G29, G920, G923, GT, PRO, EX, FX, DGFT 
    THRUSTMASTER : TS-PC RACER, T500RS, T300RS, T150, T100, T3PA, F430, SPIDER453 ve ÇIKAN YENİ MODELLER
    PORSCHE : GT2, GT3, CSR 
    Diğer modellere kolayca uyumlu hale getirilebilir.

NOT : Direksiyon standına, direksiyon, vites, pedallar ve pedalbox dahil değildir. Turuncu Ayaklar değişkenlik gösterebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1039 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 31 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul,Bağcılar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün sıfır mı ikinci el mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

imalatçı yerinden topçulardan stand çok rahat kaymıyor ilk defa hazır bir standda bu kadar rahat ettim herkese tavsiye ederim alın mutlaka çok rahat ve kullanımı çok kolay

hatta ben fanatec dd pronun 2 li pedallarıyla kullanıyorum.

ölçüleri alıp şablonuyla yerine gidip deliklerini açtırdım Fatih kardeşimize hattaFanatec DD pro direksiyon gövdesininde şablon ölçülerini verip

artık yeni standlarında bu fanatek ölçülerinide standa ekleyeceğini konuşmuştum kendisiyle. Kendisiyle görüşün ilgili arkadaş size yardımcı olucaktır mutlaka

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.