Şimdi Ara

[SATILDI] Gamesir Super Nova Bluetooth ve Wireless Controller - Kendi Şarj istasyonuyla PC Switch Ios Android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Gamesir Super Nova Bluetooth ve Wireless Controller - Kendi Şarj istasyonuyla PC Switch Ios Android

Yaklaşık 2.5 ay önce PC üzerinden FC26 oynamak için aldığım Gamesir Supernovamı oyunu bıraktığım için satmaya karar verdim. Oyunu Ocak ortasında bırakana kadar 2 hafta kullandım halihazırda PS5 sahibi olduğum için dualsense daha çok kullanmaktayım bu yüzden işin sonunda satmanın en doru şey olacağını düşündüm. Ürün sıfır diyebilirim çok kısa süre kullandım, ayrıca analog sticklerini koruyucu ile kullandığım için hiç kullanılmadılar, Amazon üzerinden alınmış olup garantisi hala devam etmektedir. Güzel bir ürün dualsense sahibi olmasam ve ona alışık olmasan kullanmak isterdim. İstanbul içi (Özellikle Anadolu Yakası) elden teslim tercihimdir, onun dışında kargo alıcıya aittir. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Pc, Switch, Android ve Ios da çalışır.
    Hall effect tetikleri ve analogları mevcuttur.
    Hem kablolu hem bluetooth hem de kendi wireless dongle ı ile 3 şekilde de kullanılabilir. Arkasındaki ekstra tuşlar üzerindeki düğme ile geçiş yapabilirsiniz.
    Kendi şarj istasyonu ile birlikte vereceğim, şarj istasyonundan kaldırdığınız gibi alıcısına bağlanır koyduğunuz gibide kapanır ve şarj olmaya başlar, bu direkt kaldır ve oynamaya imkan sağlar.
    Resimdede görüldüğü gibi arkasında iki ekstra tuşu mevcut.
    Jiroskopu da vardır.
    Ağırlığı 263 gramdır.
    Joystiğin elle kavranan bölgesi tırtıklı ve kaymaz bir yapıdadır, kullandığım joysticklerin arasında en az kaydıranlardan birisi.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Kasım 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.