Bildirim
Gamer Pc ( Tavsiye verebilecek uzmanlar. )

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biraz bekleyin size muazzam bir sistem dizeceğim.
Edit:
Evet 3000tl ye şöyle skylake sistem dizilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veziri_Azam -- 23 Ocak 2016; 20:46:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Veziri_Azam
Biraz bekleyin size muazzam bir sistem dizeceğim.
Edit:
Evet 3000tl ye şöyle skylake sistem dizilebilir.
Hocam ellerine sağlık sistemi kurduktan sonra bu mesaja dönüş yapacağım tekrar tekrar teşekkürler. -
Şimdiden hayırlı olsun fakat hemen ilk tavsiyeye uyup ürün almayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: alp.bigboss
Şimdiden hayırlı olsun fakat hemen ilk tavsiyeye uyup ürün almayın.
Teşekkür ediyorum hocam. Var mıdır tavsiye etmek istediğiniz bir konu paylaşırsan sevinirim sana zahmet. Eksik fazlamızı görmüş oluruz bilgi paylaşımı içerisinde ben epey eskidim bu toplama işlerine arkadaşın tavsiyesi cazip geldi. -
I5 6500
Msi B150 bazooka
Wd caviar blue 1tb
Kingston hyperx fury 8gb 2133mhz
Sapphire r9 380,80x
Zalman z3 600w
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
I5 6500
Msi B150 bazooka
Wd caviar blue 1tb
Kingston hyperx fury 8gb 2133mhz
Sapphire r9 380,80x
Zalman z3 600w
Ellerine sağlık hocam. SSD gerekli midir? Bizim zamanımızda SSD yoktu sonradan çıktı bilgim pek yok :) Diğer arkadaş eklemiş SSD'yi dikkatimi çekti -
Tabi bütçe elverirse alınabilir yararlı bir bilesendir
ramler 4x2 olursa tadından yenmez -
Evet oda olabilir
hdd wd 1 tb bule ssd yi samsun 850 evo olsa daha iyi olur -
Eğer sistemi alırsan aldıktan sonra deneyimlerini bize aktarırsan sevinirim. Bu arada arkadaşların dediği doğru hemen ilk tavsiyeye bakarak sistem alma! Tabi sistemi ben kurmuyorsam. -
-
aslında ek olarak 150 tl ye i5 6600k olsa daha iyi olur -
Aklıma da gelmedi değil ama arkadaşın overclock yapacağını düşünmediğim 6500 tercih ettim ve birde işlemci soğutucusuna ekstra para vermemek için :). -
doğru diyosunuz hocam. kendim için düşündüm bi an . ama bu fiyata oc efsane olurdu
-
-
@veziri_azam arkadaşın tavsiye ettiği sistem çok güzel. Ben de aynı fiyat aralığında sistem toplamayı planlıyorum kaç aydır. Yalnız ekran kartı r9 380 daha iyi gibi geliyor bana, çok fark ta yok tabi. Benim en çok kafamı karıştıran unsur anakart. Kimisi 150 liralık tavsiye eder diğer unsurlar sağlam olsun diye, kimisi "geleceğe yatırım" diye 300-400 liralık anakart tavsiye eder. Bin tane seçenek var piyasada:) bilen arkadaşların bu husustaki görüşlerini edinmek isterim. Bir de skylake sistem nedir? Sadece 6. Nesil değil mi bu olay? Özelliği nedir? Skylake 6500-6600 i5 mi almalı yoksa i5 4690 vs mi? Fark ne? Çok soru sordum kusura bakmayın, bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok makbule geçecek:) arkadaşın da konuyu inşallah baltalamadım, alakalı diye buraya yazdım... Gelecek cevaplardan kendisi de istifade eder diye umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: nayi1
@veziri_azam arkadaşın tavsiye ettiği sistem çok güzel. Ben de aynı fiyat aralığında sistem toplamayı planlıyorum kaç aydır. Yalnız ekran kartı r9 380 daha iyi gibi geliyor bana, çok fark ta yok tabi. Benim en çok kafamı karıştıran unsur anakart. Kimisi 150 liralık tavsiye eder diğer unsurlar sağlam olsun diye, kimisi "geleceğe yatırım" diye 300-400 liralık anakart tavsiye eder. Bin tane seçenek var piyasada:) bilen arkadaşların bu husustaki görüşlerini edinmek isterim. Bir de skylake sistem nedir? Sadece 6. Nesil değil mi bu olay? Özelliği nedir? Skylake 6500-6600 i5 mi almalı yoksa i5 4690 vs mi? Fark ne? Çok soru sordum kusura bakmayın, bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok makbule geçecek:) arkadaşın da konuyu inşallah baltalamadım, alakalı diye buraya yazdım... Gelecek cevaplardan kendisi de istifade eder diye umarım.
Bende merak ettim şimdi detayları @veziri_azam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X