Şimdi Ara

gamer kasa olmayan tv yanına şık pc kasası önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarı salondaki tv'de kullanacağım için tv ünitesi yanında sırıtmayacak aynı zamanda da soğutması iyi seviyede olan bir kasa önerisine ihtiyacım var. (ekran kartı 5600xt olacak x254mm) Boyutları büyük olmamalı.

Bütçe max 700tl fakat daha aşağısı tercihimdir.

Önerilerinizi bekliyorum

• Kendim salondaki tv yaninda 3 5 ay kullandim. Phanteks p350x. Şimdi p360x çıktı ona da bakabilirsin. Öne 2tane 140mm arkaya 120mm egzos fan ve üste de 2tane 140mm fan taktım. Soğutması gerçekten sağlam. Şimdi masaya aldım tabi. Sana tavsiyem direkt yere koyma kasayı. Çok toz doluyor yerde. Şöyle bir aparatla bu dediğim kasaları kullanırsan sorun yaşamazsın.

Edit: Toz olsun temizlerim diyebilirsin ama kasayı temizlesen bile güç kaynağının içi toz doluyor. Basınçlı hava üfletsen bile fan tertemiz olmadığı için zamanla illa ses yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 1 Temmuz 2020; 10:31:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• münşi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim önerin için. Sanıyorum iyi de bir marka bunu düşüneceğim.
  • Gordon Gekko kullanıcısına yanıt
    Iyi tabiki iyi bir marka. Kaliteli. O yönden bir düşüncen olmasın. Bana da forumda bir arkadaş önermişti. İlk başta temkinli yaklaştım. Ama p350x için şu videoları izleyince zaten anlaşıldı kalite olduğu. Dark, Frisby, Gamepower, Rampage, Everest gibi markaların katbekat üzerinde malzeme kalitesi olarak.
    Hardware Canucksyoutube
    The Case We've Been WAITING For! - Phanteks Eclipse P350X
    https://www.youtube.com/watch?v=Fa3tjSCJY7s&feature=youtu.be

Hyper4Techyoutube
    Phanteks ECLIPSE P350X Build
    https://www.youtube.com/watch?v=d11G_v9EFCo&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ve donanım önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.