Şimdi Ara

GAMEPAD YARDIM- piranha razor x type

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugune kadar hep klavye ile oyun oynadım ve ilk defa bir gamepad kullanmaya karar verdim, piranha razor x type
    fakat bilgisayara kurdugum andan itibaren hic bir oyunda calıstıramadım, acıkcası ne oldugunu anlamıs degilim game pad duzgun yuklendi mi ondan bile emin degilim. acaba win 7 ile ilgili bir uyumsuzlugumu var diyede dusunuyorum. suan itibariyle hevesim kursagımda kaldı

oynamayı denedigim oyunlar: fear 3- shift2-fallout new vegas

• sidmdi ayarlardan gamepad ı secersin ondan sonra deneyip buraya cevabını yazarsan sevinirim
  • Asıl windows 7 ile uyumlu çalışması gerekir.
    Gerekli ayarları yapmadan direk oynamaya mı çalışıyorsunuz yoksa.
  • gerekli ayarlardan kasıt nedir anlamadım , wmdows denetim masasından oyun konsolunu goruyorum titreşimi falan test ediyorum ssorun yok gibi, dun aksam shift 2 de basardım sanırım onda oynayabildim ama fear 3 de ve fallout3 de hic bişi yapamadım fear da kendince birkac tus atıyor oyun ve secmeye izin vermiyor o kadar fallout da ise hic tepki vermiyor.
    yani fps de oynamak istiyordum ben aslında ama elimdeki oyunlar bunlar onlardada durum bu.Vibrasyon uda calıstıramadım
  • arkadaslar dun itibariyle fear 3te gamepad i calıstırdım, bir tur emulator programı ile, anladıgım kadarıyla program sizin gamapad i xbox 360 gamepad gibi tanıtıyor oyuna ordanda ayarları degiştirebiliyorsunuz. titreşim olayını henuz cozebilmiş degilim ama malesef
  • Gerekli araylardan kastım bu gamepad ile birlikte bir driver diski gelmesi gerek oradan yapılacak olan ayarlar
  • diver diski cıktı içinden ama oyunlar tanımıyor gamepad i xbox360 gibi gosterince oyunlar tanıyor, benim anladıgım bu titresimi cozemedim ama hala,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piranha resmi sitesinde bir soru sorulmuş titreşim windows 7 x64biti desteklemiyormuş. Bende geçen gün aldım yeni farkettim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.