arkadaslar bugune kadar hep klavye ile oyun oynadım ve ilk defa bir gamepad kullanmaya karar verdim, piranha razor x type fakat bilgisayara kurdugum andan itibaren hic bir oyunda calıstıramadım, acıkcası ne oldugunu anlamıs degilim game pad duzgun yuklendi mi ondan bile emin degilim. acaba win 7 ile ilgili bir uyumsuzlugumu var diyede dusunuyorum. suan itibariyle hevesim kursagımda kaldı
oynamayı denedigim oyunlar: fear 3- shift2-fallout new vegas
sidmdi ayarlardan gamepad ı secersin ondan sonra deneyip buraya cevabını yazarsan sevinirim
Asıl windows 7 ile uyumlu çalışması gerekir. Gerekli ayarları yapmadan direk oynamaya mı çalışıyorsunuz yoksa.
gerekli ayarlardan kasıt nedir anlamadım , wmdows denetim masasından oyun konsolunu goruyorum titreşimi falan test ediyorum ssorun yok gibi, dun aksam shift 2 de basardım sanırım onda oynayabildim ama fear 3 de ve fallout3 de hic bişi yapamadım fear da kendince birkac tus atıyor oyun ve secmeye izin vermiyor o kadar fallout da ise hic tepki vermiyor. yani fps de oynamak istiyordum ben aslında ama elimdeki oyunlar bunlar onlardada durum bu.Vibrasyon uda calıstıramadım
arkadaslar dun itibariyle fear 3te gamepad i calıstırdım, bir tur emulator programı ile, anladıgım kadarıyla program sizin gamapad i xbox 360 gamepad gibi tanıtıyor oyuna ordanda ayarları degiştirebiliyorsunuz. titreşim olayını henuz cozebilmiş degilim ama malesef
Gerekli araylardan kastım bu gamepad ile birlikte bir driver diski gelmesi gerek oradan yapılacak olan ayarlar
diver diski cıktı içinden ama oyunlar tanımıyor gamepad i xbox360 gibi gosterince oyunlar tanıyor, benim anladıgım bu titresimi cozemedim ama hala,