Şimdi Ara

GAMEPAD YARDIM LÜTFEN - 2 SEÇENEK ARASINDA KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar ben bilgisayarda pes oynamak için kablosuz bir gamepad almayı düşünüyorum da internette biraz araştırdım iki seçenek arasında kaldım kullananlar ya da bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum

http://www.hepsiburada.com/piranha-razor-f-type-ps3-ps2-pc-kablosuz-oyun-kolu-p-OYUNPIR985152

http://www.hepsiburada.com/tx-f-shot-kablosuz-2-4ghz-pc-uyumlu-gamepad-p-GAMEAKRTTXACGPADW6

Bir de logitech f710 süper bir ürün almak isterim ancak fiyatı biraz yüksek arkadaşlar

bu verdiğim linkler dışında öneride bekliyorum arkadaşlar

Şimdiden Teşekkürler

• mmmashm kullanıcısına yanıt
    Şu tx olan gamepadin ön alt tuşları çok sinir bozucu. Ben onun aynısı mı yoksa bir alt modelini mi tam emin değilim,kullanıyorum. Aynı siteden almıştım. Oyun esnasında o tuşlara basınca elinizin şekli değişiyor adeta. Yani çok geriye doğru basıldığı için parmak hareketi diğer parmakları etkileyip geçici olarak gamepadi kontrol dışı bırakıyor sanki? Tam anlatamadım belki ama anlayacağını umuyorum.

Diğeri hakkında bir fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Şu tx olan gamepadin ön alt tuşları çok sinir bozucu. Ben onun aynısı mı yoksa bir alt modelini mi tam emin değilim,kullanıyorum. Aynı siteden almıştım. Oyun esnasında o tuşlara basınca elinizin şekli değişiyor adeta. Yani çok geriye doğru basıldığı için parmak hareketi diğer parmakları etkileyip geçici olarak gamepadi kontrol dışı bırakıyor sanki? Tam anlatamadım belki ama anlayacağını umuyorum.

Diğeri hakkında bir fikrim yok.

peki önerir misiniz?
    Ya aslında iyi ama, ne bileyim o tuşlar azcık can sıkıcı. Yoksa sağlam ve şarjı da çok iyi. Günlük 2-3 saat kullanımda, 8-10 gün gidiyor. Eğer o tuşlara sen alışırsan 10 numara gamepad.

• Logitech al, bir sıkıntı olursa penta birebir değişim veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Ya aslında iyi ama, ne bileyim o tuşlar azcık can sıkıcı. Yoksa sağlam ve şarjı da çok iyi. Günlük 2-3 saat kullanımda, 8-10 gün gidiyor. Eğer o tuşlara sen alışırsan 10 numara gamepad.

Eyvallah kardeş saol

N

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa iki cihaz arasında fark yok hatta bugün TeknoSa dan Piranha'yı alacağım fiyat farkı yoktu en son..
  • logitech f310 al pişman olmazsın hocam ömürlük
  • Saolun cevaplar için Arkadaşlar biraz daha bekleyip para biriktirip f710 alcam
  • Logitech

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.