Şimdi Ara

GAMEPAD TAVSİYESİ İSTİYORUM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Başlıkta belirttiğim gibi sizden gamepad tavsiyesi istiyorum fiyat 100 tl'yı geçmezse iyi olur. FIFA'yı sorunsuz oynasam yeter aslında ama yine de diğer oyunlarda da sorun çıkartmasın istiyorum.
    - Şu ana kadar LOGITECH F310'da karar kıldım diyebilirim. Ama bazı çekincelerim var eğer bu kolu kullananlar varsa lütfen hangi oyunları desteklediğini yazsın.

Cevaplarınızı bekliyorum...

• Hiç bir sorun yaşamadan oynamak istiyorsan piyasada ki en rahat game pad yani Xbox 360 controller almanı öneririm.İkinci el bulabilirsin ucuzdan temiz şekilde.Forumda konsol aksesuarları bölümüne göz at,incele.PC receiver satan kişilerde bulabilirsin.
  • LOGITECH kalitelidir şaşma.
  • gamepad alacaksan logitech alacaksın.
    f310 fiyatına gore oldukça iyidir 70 tl civarı bile satan var altaki linki kullan derim

https://www.gameekstra.com/Logitech-F310-Gamepad-940-000115,PR-2215.html
  • peki f510 ile f310 arasında ne gibi farklar var?
  • burdakı mıllet şaşırmış ne logi si gamepad de kral budur al dua et bana 15 sene kullan bısı olmaz babadan ogula resmen :D

http://www.irmaktoysland.com/?urun-309-XBOX-360-WIRELESS-CONTROLLER-FOR-WiNDOWS.html
  • kardeşim iyi tamam da xbox kolu öneriyorsunuz ben pc için istiyorum kaç oyunda hata verecek kim bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE TAVSİYESİ
    4 ay önce açıldı
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boromir96

kardeşim iyi tamam da xbox kolu öneriyorsunuz ben pc için istiyorum kaç oyunda hata verecek kim bilir

Arkadaşın önerdiği kol Xbox kolunun PC'ye tam uyumlu versiyonu ve piyasadaki en sorunsuz gamepad diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.