Şimdi Ara

***** GAMEPAD SORUNU COZULDU (KESIN COZUM) *****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'da bununla ilgili bir video var. Aslinda her seyi adamakilli acikliyor. Bense baska birinin videosuna gore hareket ettim olmadi.

ISTE KESIN COZUM :

Kanit sunamam belki ama oyun icinde mac oncesi Neymar verildiginde her hareketi YAPABILDIGIME GORE bu is OLMUSTUR di mi?

Yine de, her seyi adim adim anlatacagim.

GAMEPAD SORUNUNA KESIN COZUM

1) Bu uygulamayi indiriyorsunuz.https://www.dropbox.com/s/obnds307t4kah5t/x360ce.rar

2) Uygulamayi ister oyunun kurulu dizine dogrudan atip acin, isterseniz nereye attiysaniz orada acin farketmiyor.

UYGULAMAYI BASLATTIKTAN SONRA --> Isletim sisteminizin GAMEPAD'inizi TANIMASINI bekleyin. (en onemli noktalardan biri)

3) Eger GAMEPAD sorunsuz bir sekilde taninir ve celtikleri gorurseniz UYGULAMADA GRI OLAN GAMEPAD GORUNUR VE UZERINDE KONFIGURASYON YAPILIR HALE GELECEKTIR. (Onemli adim 2)

4) DROPDOWN LISTTE 'PRESETS' secili OLDUGUNDAN EMIN OLUN. (en onemli nokta) ve bu sirada O UYGULAMA ICINDE EKRANDA DOGRU TUSLARIN ATANDIGINDAN EMIN OLUN.

5) Gamepadiniz uzerinden(UYGULAMADAN DEGIL) tuslari kontrol edip DEGISIKLIK YAPABILIRSINIZ.

6) Kaydedip cikin.

Ardindan oyuna girin. Calisip calismadigini gorun.

BENIM YAPTIGIM HATA : Rumblepad 2 secip MANUEL KONFIGURE ETMEYE CALISMAM IMIS (kendim fark ettim). Haliyle, bazi tuslar yerini bulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 12 Eylül 2014; 21:28:06 >

• Olmuyor , ben onu da denedim demoda işe yaramadı ama fifa 14 full sürümde çalışıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhanilhan

Olmuyor , ben onu da denedim demoda işe yaramadı ama fifa 14 full sürümde çalışıyordu

Olmuyorsa bir yerde hatan vardir. Veya gamepad driver'inda cakisma vs. vardir. x360ce tanimiyordur.

Yaptiklarini adim adim yaz, el atayim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 hdmi da ses sorunu yasayanlara
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.