Şimdi Ara

Gamepad pil veya herhangi birşey tavsiyesi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Duracell pil taksam kaç saat çalışır xbox one x gamepad. Series x gözüktüğündrn beri series x kolunu bekliyorum son teknoloji olanı alayım diye. Çok pahalı olursa one x gamepadi alırım. 350-400₺ varataya vermektense xbox pil kiti alırım 30 saat çalışıyormuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    350-400 Varta ne alaka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lSunTzu

    Bu mesaj silindi.
    Alacak başka şarj cihazı ve pil bulamadın mı? Birincisi koyduğun ürün hem eski, hem mah değeri yenilere göre düşük, hem de kol gibi pahalı. İyi araştır öyle gel, hiçbir zaman xbox’un o zırva bataryası şarjlı pilden mantıklı değildir.
  • https://www.hepsiburada.com/gp-pil-sarj-cihazi-anlik-powerbank-ve-recyko-4-adet-2700-aa-kalem-pilli-set-p-HBV00000LEUZQ?magaza=DNPElektronik

    vehttps://www.hepsiburada.com/gp-4-lu-recyko-pro-2000-serisi-nimh-aa-kalem-boy-sarjli-pil-gp210aahcbll-2ece4-p-OFISGPLL2ECE4 ikilisinden yaptım. normalde şarj aletinin içerisinden 4 tane 2600mAh çıkıyor, ben daha uzun ömürlü olsun diye bunu aldım. şarj süresi "hızlı" değil, yaklaşık 5-6 saat sürüyor ama bana göre en büyük artısı elektrik prizinden değil, usb üzerinden şarj olması. yani xboxa bağlayabilirsin. böylece "şarj aleti ve pil neredeydi?" diye aramaz, ya da şarj olurken "durum nedir?" diye bakmak istediğinde anında görebilirsin.

    benim ilgimi çeken bir özellik değil ama şarj aleti aynı zamanda powerbank olarak da kullanılabiliyor. istediğiniz tür pili takıyorsunuz usb a çıkışından powerbank oluyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.