Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meydey45

dead space2 insallah cıkınca burda cıkar

Tabiki.! EA oyunlarında sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

dead space2 insallah cıkınca burda cıkar

Tabiki.! EA oyunlarında sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    takibe alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

takibe alıyorum

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun iyi alışverişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: theory of a dead man

mesajım bulunsun iyi alışverişler

Alıntıları Göster
    eminim daha önce sorulmustur fakat o kadar sayfayı okuyacak zamanım yok ;

şimdi ben pes2011'i internetten indirsem, crack vs yapmadan direk sizden alıcagım key ile setup etsem , online oynayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

eminim daha önce sorulmustur fakat o kadar sayfayı okuyacak zamanım yok ;

şimdi ben pes2011'i internetten indirsem, crack vs yapmadan direk sizden alıcagım key ile setup etsem , online oynayabilir miyim ?

Alıntıları Göster
    Bad Company 2 almayı düşünüyorum fakat birkaç sorum var. Mesala CD-Key elime geçince Steamden bu keyi girdiğim takdirde Steam hesabıma Bad Company 2 oyunu gelecek mi ? Orijinal kutulu oyunlarda mesala aldığım keyi steam hesabına girince hesabıma o oyun geliyor bu keyleri steam hesabımıza girebiliyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aytax

Bad Company 2 almayı düşünüyorum fakat birkaç sorum var. Mesala CD-Key elime geçince Steamden bu keyi girdiğim takdirde Steam hesabıma Bad Company 2 oyunu gelecek mi ? Orijinal kutulu oyunlarda mesala aldığım keyi steam hesabına girince hesabıma o oyun geliyor bu keyleri steam hesabımıza girebiliyor muyuz ?

Bad Company 2 nin Steam Aktivasyonlu Keyi'i yoktur. Aldıgın Key'i EA Download Manager'a ekleyip ordan indirip oynuyorsunuz sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

quote:

Bad Company 2 nin Steam Aktivasyonlu Keyi'i yoktur. Aldıgın Key'i EA Download Manager'a ekleyip ordan indirip oynuyorsunuz sadece.

Alıntıları Göster
    @x3x, PM ile sorunuz cevaplanmıştır..

@aytax, chamurpeace arkadaşım çok güzel cevaplamış. Aynen o şekildedir :)

• quote:

@x3x, PM ile sorunuz cevaplanmıştır..

@aytax, chamurpeace arkadaşım çok güzel cevaplamış. Aynen o şekildedir :)

Alıntıları Göster
    Sağolun .

Peki şu oyunlardan var mı Steam Key... ?
    Call of Duty: Modern Warfare 2 , Call of Duty Black Ops , Empire: Total War, Napoleon: Total War, Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II
  • quote:

Sağolun .

Peki şu oyunlardan var mı Steam Key... ?
    Call of Duty: Modern Warfare 2 , Call of Duty Black Ops , Empire: Total War, Napoleon: Total War, Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II

Call of Duty: Modern Warfare 2 - İngilizce ve Rusça Olarak Var.
    Call of Duty Black Ops - İngilizce ve Rusça Olarak Var.
    Empire: Total War - Steam'de Dışardan Key Kabul ediyor.
    Napoleon: Total War - Bilgisi yok.
    Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II . İngilizce Olarak Var.

ps: İngilizce ve Rusça derken neyi Kastediyorsunuz dersen. Fiyat değişiyor sadece.

Bilgi : Soner bey RIFT™ Steam Aktivasyonlu Keyleri Elinizde olucakmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamurpeace -- 7 Ocak 2011; 9:22:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

Napoleon: Total War - Dışardan Key Kabul ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pence01

acaba pes 2010 varmıydı ?
    Merhaba Soner nasılsın key store mağzana baktım yeni oyunlar eklemişsin iyi satışlar benim isteğim Tom Clancy's H.A.W.X. 2 gelebilme şansı var mı teşekkürler kib

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-SON3R-II -- 7 Ocak 2011; 19:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humsalafi

Merhaba Soner nasılsın key store mağzana baktım yeni oyunlar eklemişsin iyi satışlar benim isteğim Tom Clancy's H.A.W.X. 2 gelebilme şansı var mı teşekkürler kib

Merhaba.
    Malesef H.A.W.X.2 yok. Keyleri temin ettiğimiz Rusya bölgesinde oyun sunulmadığı için temin edemiyoruz. Avrupa keyleride malesef pahalı olduğu için getirmedik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: humsalafi

Merhaba.
    Malesef H.A.W.X.2 yok. Keyleri temin ettiğimiz Rusya bölgesinde oyun sunulmadığı için temin edemiyoruz. Avrupa keyleride malesef pahalı olduğu için getirmedik.

Alıntıları Göster
    ok teşekkurler bir de antivirus keyleri getirme gibi bir olanağın varmı pm ile ulaşabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: II-SON3R-II

ok teşekkurler bir de antivirus keyleri getirme gibi bir olanağın varmı pm ile ulaşabilirsin

Alıntıları Göster
    Deus Ex: Human Revolution on siparis var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_1047

Deus Ex: Human Revolution on siparis var mı?

Alıntıları Göster
    Homefront ön siparişleride gelecek mi Soner?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Homefront ön siparişleride gelecek mi Soner?

Alıntıları Göster
    Selamlar;
    Az öncehttp://urun.gittigidiyor.com/WOW-World-of-WarCraft-Classic-Baslangic_W0QQidZZ33727802 linkinde yer alan ürün için alım işlemini yaptım. Kargo onayı yapmak için key içeren mesajın gelmesini bekliyorum. İlanda belirtildiği gibi ürün 30 gün oyun süreli olarak sorunsuz bir şekilde gelirse ki bu kadar mesajdan anladığıma göre sorun olmaz herhalde. (30 günü vurgulamamın sebebi gittigidiyordaki bazı ilanlarda 30 gün belirtilmeyip 10 gün olarak yazılmış. bu satıcıdan alım yapmamın en büyük nedeni bu 30 gün olayı)Diğer paketleride aynı kullanıcıdan almak niyetindeyim. Bekliyoruz bakalım sonucu yine buradan yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Selamlar;
    Az öncehttp://urun.gittigidiyor.com/WOW-World-of-WarCraft-Classic-Baslangic_W0QQidZZ33727802 linkinde yer alan ürün için alım işlemini yaptım. Kargo onayı yapmak için key içeren mesajın gelmesini bekliyorum. İlanda belirtildiği gibi ürün 30 gün oyun süreli olarak sorunsuz bir şekilde gelirse ki bu kadar mesajdan anladığıma göre sorun olmaz herhalde. (30 günü vurgulamamın sebebi gittigidiyordaki bazı ilanlarda 30 gün belirtilmeyip 10 gün olarak yazılmış. bu satıcıdan alım yapmamın en büyük nedeni bu 30 gün olayı)Diğer paketleride aynı kullanıcıdan almak niyetindeyim. Bekliyoruz bakalım sonucu yine buradan yazarım.

Alıntıları Göster
    Aslında bende Battlefield Bad Company 2 almak istiyorum cd key olarak. Görüşebilirsek görüşelim. Çünkü benim için çok iyi olur. Birkaç tane sorum olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Aslında bende Battlefield Bad Company 2 almak istiyorum cd key olarak. Görüşebilirsek görüşelim. Çünkü benim için çok iyi olur. Birkaç tane sorum olacak.

Alıntıları Göster
    Vatandaş yoldaymış o yüzden bilgisayarına bakamamış ama akşam 5 te key geldi. Oyunun kendi sitesinden trial olarak deneme sürümü kullanıyordum oradaki upgrade full versiyon bağlantısından girip hazır keyi yükledim sorun olmadı. Fakat Full key girer girmes precart sordu o pencereyi de pas geçtim. Şu an 14 şubata kadar süreli olarak oyun kaldığı yerden devam ediyor.
    Kısacası satıcı arkadaş sağlam. Güvenip alış-veriş yapabilirsiniz.

• quote:

Vatandaş yoldaymış o yüzden bilgisayarına bakamamış ama akşam 5 te key geldi. Oyunun kendi sitesinden trial olarak deneme sürümü kullanıyordum oradaki upgrade full versiyon bağlantısından girip hazır keyi yükledim sorun olmadı. Fakat Full key girer girmes precart sordu o pencereyi de pas geçtim. Şu an 14 şubata kadar süreli olarak oyun kaldığı yerden devam ediyor.
    Kısacası satıcı arkadaş sağlam. Güvenip alış-veriş yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Dün Classic paket sorunsuz geldi. Bu gün TBC sipariş verddim.

• quote:

Dün Classic paket sorunsuz geldi. Bu gün TBC sipariş verddim.

Aynı şekilde gönderildi.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.