Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şu MW3'ün dil yaması torrent olsun diyordum fakat nucLear'ın verdiği linkler bende uçuyor. Özellikle MultiUpload'ın Direct linkleri çok hızlı. En sevidiğim upload yeride zaten MultiUpload arkadaş. Premium olsun olmasın son hızı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Kasım 2011; 18:24:27 >
  • ingilizce keyler ne zaman geliyor onu da haber versen süper olacak
  • Soner hocam, MW3 için yaptığınız şeyi Skyrim ile de yapacak mısınız? Yani oyunun region blockı test edecek misiniz Avusturalyada çıktığı an? Eğer Skyrim için de aynı işlemi gerçekleştirirseniz çok sevinirim. Oyun Perşembeyi Cumaya bağlayan gece 12:01'de Türkiye saatiyle açılacak. Avusturalyada daha erken olacak bu saat.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bende şu MW3'ün dil yaması torrent olsun diyordum fakat nucLear'ın verdiği linkler bende uçuyor. Özellikle MultiUpload'ın Direct linkleri çok hızlı. En sevidiğim upload yeride zaten MultiUpload arkadaş. Premium olsun olmasın son hızı veriyor.

Hocam hepsini aynı andamı indiriyorsunuz?Bağlantınız 20mbit falan mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

Bende şu MW3'ün dil yaması torrent olsun diyordum fakat nucLear'ın verdiği linkler bende uçuyor. Özellikle MultiUpload'ın Direct linkleri çok hızlı. En sevidiğim upload yeride zaten MultiUpload arkadaş. Premium olsun olmasın son hızı veriyor.

Şimdilik 7 linkide aldım indirmeye son ikisinide birazdan ekliyecem. Evet bağlantı hızım 20mbit.

• quote:

Var mı benim gibi bekleyen maili ?

Var.

@Geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackh4wk -- 8 Kasım 2011; 18:34:23 >
  • quote:

quote:

quote:

Şimdilik 7 linkide aldım indirmeye son ikisinide birazdan ekliyecem. Evet bağlantı hızım 20mbit.

Çok şanslısınız valla hocam.Keşke bizim siteye de bağlasalar şu fiberide kurtulsak ttnetten...

• Dil yaması Tek link Torrent linki buyrun.

Torrent:http://www.gamekeystore.net/files/GameKeyStoreNet_CODMW3-Russian_To_English.rar.torrent

Gittigidiyor üzerinden verilen tüm siparişler gönderilmiştir. Havale ile alınanların bir kısmı gönderildi. Eğer keyini teslim almayan varsa lütfen PM ile ulaşsınz hızlı teslimat yapalım.
  • quote:

ben onun 1 tanesini max 200kble indiriyorum yat kalk haline şükret :D + premiumun var

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Dil yaması Tek link Torrent linki buyrun.

Torrent:http://www.gamekeystore.net/files/GameKeyStoreNet_CODMW3-Russian_To_English.rar.torrent

saolasın valla bu iyi oldu aksam açık bırakırız artık
    şimdide torrent hızını merak ediyorum acaba nasıl ? indiren var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRiN -- 8 Kasım 2011; 18:56:33 >

• Filesonic veya wupload tek link olsa süper olur valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRiN

quote:

ben onun 1 tanesini max 200kble indiriyorum yat kalk haline şükret :D + premiumun var

8.Part kaldı biter şimdi onuda indiriyor. Sonra kapatıcam yarın bakıcam artık. Sabahın köründen beri PC başındayım, her tarafım ağrıdı

Torrent gelmiş bu arada Seed'e destek olmak için elimdeki partları çıkartıp destek olabilirmiyim acaba

• Torrenti kendi bilgisayarımdan Seed ediyorum. Şuan için tek seeder benim. 20mbit uploadım var. çoğalana kadar yeter heralde. :)
  • Eziyosun bizi Soner kardeşim bizdede 5Mbit Upload Download hızım kadar uploadın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Kasım 2011; 19:03:51 >
  • Modern warfare 3 sitenizde 42 tl yazıyor atm den havale yapsam 35 tl mi olacak satış fiyatınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspianborder

Modern warfare 3 sitenizde 42 tl yazıyor atm den havale yapsam 35 tl mi olacak satış fiyatınız?

Evet havale fiyatımız 35 TL dir.

Torrent düzeltişmiştir. Şuan son hızda uplodaı açtım. Lütfen sizde seed edin. :)
  • Şimdi gidip ziraat atm den yatırıyorum Teşekkürler
  • ya bende almak istiyorum ama şuan almanyadayım. Alman bankalarından çok komisyon alırlarmı acaba _?
  • Oyunu Net'de dolaşan ingilizce versiyonun indirmiştik.Bidaha bunu indirmeden ordaki dosyalardan faydalanarak ingilizce hale sokabilmemiz lazım sanki.Nedir yapılması gereken yani siz ne yaptınız igilizce hale sokabilmek için???
  • .rardan çıkartırken dosya hatası verdi. 2 dosya sıkıntı yaratıyor... Rarlarda böyle bi sorun yaşayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Soner hocam, MW3 için yaptığınız şeyi Skyrim ile de yapacak mısınız? Yani oyunun region blockı test edecek misiniz Avusturalyada çıktığı an? Eğer Skyrim için de aynı işlemi gerçekleştirirseniz çok sevinirim. Oyun Perşembeyi Cumaya bağlayan gece 12:01'de Türkiye saatiyle açılacak. Avusturalyada daha erken olacak bu saat.

Teşekkürler.

Ne diyorsunuz hocam?
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.