Şimdi Ara

Gameguard 1014-620 hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gameguard 1014-620 hataları veriyor.Acc ve şifreyi yazıyorum bana use hacking tool tarzı saçmalıyor.Ne denediysem halledemedim.wildcard mıdır nedir onu da indirdim gameguard için ama yine olmadı.Nasıl düzeltebilirim?

• Gameguard 620 hatası ile benim de başım derde girmişti bir zamanlar. Yabancı forumlarda filan bir çok arama yapmıştım. Windows güvenlik duvarı ve bazı antivirüs programlarının Lineage 2 dosya uzantılarını virüs gibi algıladığı ve çalışmasını engellediği hakkında birşeyler vardı. Bütün önerileri uyguladığım halde sorunu düzeltememiştim. Sonunda System klasörünü silip temiz bir System klasörü kullandığımda sorun çözüldü. Lineage oynayacağım zaman genellikle güvenlik duvarını ve antivirüs programını devre dışı bırakıyorum şimdi. Kullanacağın clientin temiz bir System klasörünü saklamanı öneririm, bulmak kolay olmuyor her zaman.
  • Yeni clienti kurdum ve tertemiz bir update yaptım.L2express serveri için konuşuyorum ve "How Do Connect"de bu şekilde anlatıyordu.Normalde zaten antivirüs kullanmam ve güvenlik duvarım kapalıydı.Hosts'a bi ip no ekle diyorlar bu sefer farklı bir Gameguard hatası alıyordum.IP i sildiğim zaman daha farklı bir hata alıyorum.Bir türlü bağlanamadım servera.Bende yeter dedim bıraktım daha fazla uğraşmayı.Sonra farklı bir server denedim onda bir sorun çıkmadan bağlandı ama niye önceki denediğimde öyle sorun çıktı anlamış değilim.

Bu arada server arayışı içindeyim.Oyuncu bakımından kalabalık bir server arıyorum.Eski ya da yeni olması çok mühim değil oynanabilirliği yüksek olsun.
    25x-100x tercihimdir.(gracia final veya Interlude)
    Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kernel power 41 hatası
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.