Şimdi Ara

Gamegaraj s66 nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hwmonitor üstünden takip ettim bir sorun yaşamadım render vs yapmadığım için belki de çünkü oyunlarda %100 işlemci kullanımı olmuyor 100 e düşerim olmadı şuan stabil benim senaryomda.

Tek bir parametreye göre ayarlamıyor saat hızlarını. BIOS üzerinden PBO'yu negatif olarak düşürebildiğin kadar düşür, eğer termal bütçe varsa yine sonuna kadar boost yapıyor 

Benim işlemci 7600x, sana göre daha agresif uv, kısıtlma yapmış olmama rağmen oyunlarda 5450MHz çalışıyor. Hatta 65w moda alınca yine oyunlarda 5450MHz çalışıyor, stres testinde fena çakılıyor. Oyuna göre değişmekle beraber çopu oyunda o kadar çok sisteme yüklenmediği için sorun olmuyor.

R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam, ben de sipariş geçtim akşam bakalım sıvı soğutma ile birlikte.

Ram işini ilerleyen zamanlarda hallederim diyordum aslında ama bir DM inizi alırım  

Pyhon Veri Bilimi & Makine Öğrenimi (Acemi)

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake
  • The Management kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun hocam dm gonderdim

Guzel günlerde kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.