Şimdi Ara

Gamegaraj s66 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkte ki pc yi düşünüyorum 2k ekran ile ileride ram eklemesi yapabilirim AAA Oyunlar ve simülasyon oyunları için düşünüyorum

Gamegaraj s66 nasıldır?
    Gamegaraj s66 nasıldır?www.n11.com
    Game Garaj Elite S66 R5-7500F 16 GB 1 TB SSD RX9070 Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/game-garaj-elite-s66-r5-7500f-16-gb-1-tb-ssd-rx9070-free-dos-masaustu-oyuncu-bilgisayari-127493444?magaza=garajonline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En kötü 9070xt modeli hocam, kullanılır ancak bunu bilerek alın. Ufak bi farkla başka kartlı bulabiliyorsanız daha iyi olur.

Fiyat gayet uygun bu arada.

Hocam selamlar bu direkt duz rx9070 xt si yok. 5070 ten iyi gibi gözüküyor testlerde 5070-5070ti arasi planım guzel bi sivi sogutma ekleyip almak açıkçası. Stok fan 7500f e yetebilir gibide fiyat olarak cezbetti beni. 80 civarlarina 7800x3d li rx9070xt li model var ama ramler cl46.. kendim topladigimda 100k civarina geliyor tabi daha iyi bilesenlerle kafam karisti.

Bu makineye sivi sogutma sonrasına bi ram eklentisi ile işimi görür gibi ama bilemedim

Kafamda ki diğer bilesenler. Ama soru su deger mi is çıkışı 1-2 saat oyun oynayacagim kafam rahat olsun istiyorum sadece.

Gamegaraj s66 nasıldır?

Gamegaraj s66 nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 19 Haziran 2026; 10:30:4 >

• MaterialScience kullanıcısına yanıt

Bu fiyatta gayet iyi hocam. 120mm hava soğutma fazlasıyla yeter 7500F'e görsel amaçlı sıvı soğutma istiyorsanız orası ayrı. Diğer rami mümkünse aynı marka ve aynı ram modüllü olacak şekilde 2. el olarak da bulabilirsiniz.

Guzel bi sistem kurup hevesim kacabilir onu da düşünüyorum acikcasi.

Birde bu var ama cl48 ram cok kafa kurcaliyor

Gamegaraj s66 nasıldır?

Yas 36 eski enerji yok tahmin edebileceginiz gibi stok sogutucu ile belli süre devam edip tatmin etmezse degistiririm monitor olarakta aşağıda ki monitoru düşünüyorum

Gamegaraj s66 nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 19 Haziran 2026; 10:38:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Guzel bi sistem kurup hevesim kacabilir onu da düşünüyorum acikcasi.

Birde bu var ama cl48 ram cok kafa kurcaliyor

Gamegaraj s66 nasıldır?

Yas 36 eski enerji yok tahmin edebileceginiz gibi stok sogutucu ile belli süre devam edip tatmin etmezse degistiririm monitor olarakta aşağıda ki monitoru düşünüyorum

Gamegaraj s66 nasıldır?

Heves maalesef ki kaçıyor hocam ona çare yok. 

Güncel evnia modellerinden olumlu bahsediliyor hocam. Güzel modele benziyor.

https://www.kitguru.net/peripherals/monitors/dominic-moass/philips-evnia-27m2n3501pa-review-budget-1440p-260hz

https://www.expertreviews.co.uk/technology/monitors/philips-evnia-27m2n3501pa-review

9070 bile 5070ten iyi hocam. 9070xt alabiliyorken 9070xt alırdım. Rt açıldığı senaryolarda bile 5070ti ile arasında çok fark yok. Düz 5070ten daha iyi rt performansı var. 7500f+9070xt kullanıyorum ben de. Çok şükür sorun yaşamadım, memnunum. Kuzenime de aynı parçalarla sistem yaptım o da çok memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 19 Haziran 2026; 10:44:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jwin piano mu Casio org mu
    10 yıl önce açıldı
    Olivetti d-Copia 403MF Driver
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

Hocam o zaman 7500f li sistemi aliyoruz bi ram takviyesi yapip yolumuza devam ediyoruz :) teşekkürler yardimlariniz icin belki bi sogutucu degisikligi olur ileride o kadar

Hayırlı olsun hocam. Stok soğutucu ile pek idare edemeyeceksiniz haberiniz olsun.  

Wraith prism ile dizginleyemedim. Fan sesi de çok geliyordu. Ramden önce soğutucuya yönelin.

Ek olarak sonradan alınma ramle uyumsuzluk yaşama endişesi olursa elinizdeki rami 8k civarına satarsınız.

3 günlük 32gb corsair 5600 cl36 hazır sistemden çıkma rami 15e almıştım martta. 2-3 hafta önce arkadaşa 1 aylık lexar 6000 cl36 32gb 14.5a aldım.

Sıfır olsun takıntınız yoksa yeni faturalı 2. el düşünebilirsiniz. Bazı arkadaşlar rgbsi yok diye hazır kasadan geleni satıp rgbli almanın peşine düşüyor.

Yok hocam sifir takintim yok o yuzden stok sogutucuyu degistitirim ilk. Sonra ise ram olayini dediginiz gibi yapabilirim belli süre 16 goturur gibi bakalim cok teşekkürler yardiminiz icin

O zaman hayırlı olsun hocam :)

Gamegaraj s66 nasıldır?

Gamegaraj s66 nasıldır?

• _____________________________
    eski nickim metin abi

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar teşekkür ederim öncelikle.

Ram ekledikten sonra cok bi farki olmayacak muhtemelen iki sistem arasi zaten ilerleyen süreçte m2 ve ram eklemesi yapacağım öneriniz için teşekkürler tekrar

Ram curcial pro cl38 6400mhz olarak geldi alacak olan olursa bilgisine

Hocam selamlar

Tam da bu sistemi inceliyordum (Game garaj sistemi şuan 66k olan fiyatı). Açıkcası peşin 9 taksit kampanyası çok cezbetti bir de RTX sistemlere bakarsak fiyatta baya bir açılmamız gerekiyor.

PC den çok anlayan birisi değilim işten gelince akşamları güncel oyunları güzel grafiklerle oynama planım var.

Memnun musunuz? genel yorumlarınız ne olurdu? Bu sistemi alıp herhangi bir şeyini (sanırım soğutmayı değiştirmişsiniz) değiştirmeye gerek var mı? Ne dersiniz

Pyhon Veri Bilimi &amp; Makine Öğrenimi (Acemi)

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake
  • The Management kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar,

Bende sizin gibi yıllar sonra pc aldım

Memnunum ekran kartı rx9070xt ile 5070ti arasında bi performans veriyor ufak tefek undervolt ile. 9070xt ye bayağı yaklaşıyor performans olarak örneğin full ayarlarda ray tracing yansımalar vs 2k monitör ile 95 fps alıyorum forza horizon 6 da yada doom the dark ages ta yine full fsr quality de 160 fpsleri görüyorum yine 2k da.

İşlemci maalesef ısınan bir işlemci onda da ufak ayarlamalarla 65 yerine yaklaşık 95 watta kadar çıkıyor tüketim bu yüzden stok soğutucu ile 90 derecelere çabuk dayanıyor ben sıvı soğutma aldım ancak iyi bir hava soğutma işinizi görür ama mutlak değiştirmek gerek.

Ram tarafında 16x2 yeni bir set aldım üstünde ki rami satıyorum :) eğer alır ve düşünürseniz size satabilirim :)

Genel olarak memnun kalırsınız biostar anakartın biosu biraz karmaşık sadece. Güç kaynağında ufak bir cw sesi var ama rahatsız etmiyor.

Şuan ki setup ile gayet uyumlu ve güzel çalışıyor daha bir hata kapanma vs görmedim.

Forza da 2 saatlik oyun sonucu işlemci ort 65 derece, ekran kartı 67 derecelerde gezdi ki ekran kartına ufak bir voltaj vermeme rağmen normalde 230w bi ekran kartı şuan 242 wattlarda ve memory overcloklu çalışıyor.

Kısacası AAA dediğimiz oyunları 2k da çoğu şeyi kısmadan (yeni oyunlar için 60+ fps) eskilerde zaten direkt full olarak oynarsınız 100+ fps örneğin asassins creed valhala 132 ort fps veriyor her ayar full iken.

Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

• MaterialScience kullanıcısına yanıt

İşlemciye curve optimizer'den negatif 30-40 verin, öyle test edin. 1.15v, Co -35 ile stres testinde 75°C filan çalışıyor. NH-D15 soğutucuya tek 120mm redux fan takılı.

R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E
  • TimFoster kullanıcısına yanıt

hocam şuan curve optimizer dan -30 + 200 mhz ile çalıştırıyorum yaklaşık full yükte (cinebench 5230 mhz max 79 derece gördüm) oyunlarda zaten o kadar yüklenmiyor. Full yükte 101w a dayanıyor.

Bir noktadan sonra +200 hata verdiriyor. PBO +100MHz bende, stres testinde efektif saat hızlarına bakın ya da OOCT'de sol üstte yazan frekans zaten efektif hızlar oluyor.

R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.