Şimdi Ara

GameForge (Metin2) Firmasında Çalıştım Soruları Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

GMler 40 yılda bir mi oyuna giriyor?

belli bir kurallar çerçevesinde oyuna giriyorlar çok fazla kuralları var ama

keyiflerine göre giremediklerini
    oyun oynamadıklarını
    aynı ip dışında başka ipden girmediklerini
    +18 yaş densede hepsinin 20 yaş üstü olduğunu biliyorum. (buna metin2'de dahil)

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

oyuna ne kadar para harcanıyordu ? ne kadardır sence ayda günde kazandıkları tr den

benle aynı departmanda çalışan 30 eleman vardı buda sırf bu departmana 30000 tl ödedikleri anlamına geliyor

hemen hemen tüm avrupa ülkesine açık olduğunu düşünürsek gmler diğer departmanlar sunucular giderinin milyonlar olduğunu biliyorum geliri bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 19 Haziran 2013; 23:42:18 >

• dursun şurda
  • tutar
  • adam son anlarını bizimle yaşadı ... ve sonsuza kadar gitti
  • Önlerden..

Demirci terini sildiginde geçer olta 3 sn titredi mi sudak gelir.. Başka ne batıllar vardı yada gerçek buglar var mı kimsenin bilmedigi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 türk son dönemlerde gereğinden fazla bir düşüş yakaldı pvpler userleri elinizden aldı diyebiliriz yönetim bununla ilgili neler düşünüyor?
  • Hiç hak yediniz mi çok merak ediyorum. Ban açma gibi

• Çizenin klavyesi dert görmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Internet Explorer

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Hep merak ettim normal karakterine in-game item verip kafana göre takılabiliyormuydun. Metin2 hiç oynamadım ama pk vardır herhal. Eğer verebiliyorduysan kendi non-gm karakterine item süper olur pk takılmak

gm değildim ödemelerde ki sorunlarla ilgileniyordum hiç bir oyunla alakam yoktu sadece gelen ticketlerde ödeme sorunları bölümüyle ilgiliydim

tek yetkim ödemeleri kontrol etmekti bu iş için yüksek güven arıyorlar başta sizi forumlarda deniyorlar hitap şeklinize bakıyorlar skype'dan görmek istiyorlar bir ton işle girebildim.

edit : nicke dikkat etmemiştim abi sen o parayla firmayı satın alırsın niye bunu soruyosun ki

hdloader bizi discoya götür

• Bu adam trollun teki beyler pek doğru olduğuna inanmıyorum ama
  • Ymir Ent. Yada Gameforgeye ne kadar para kalıyordu yani yapımcı iyi kazanıyormuydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.