Şimdi Ara

Gameforge hesabına geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Hala " NcSoft "hesabını ," Gameforge " hesabına aktarmayan varsa aşağıda ki bilgilerden yararlanabilir. ;

1. Adım :
    http://www.plaync.com adresini ziyaret edip , kullanıcı girişini yapıyoruz.
     Gameforge hesabına geçiş

2.Adım :
    Hesap transfer menüsüne ulaşmak için sağ menüden hesap transfer yönergesini izleyin.
     Gameforge hesabına geçiş

3.Adım :
    Doğrudan kişisel verileriniz görüntülenecektir ,transferi onaylamak için " Opt in Status " ve " Confirm " butonlarına tıklayınız.
    Bitti - Hesabın 2012 Şubat ayında , F2P Aion için Gameforge firmasına aktarıldı.
     Gameforge hesabına geçiş

Sorular :

S.1 : NcSoft için kayıt ettiğim kredi kartı bilgilerim ne olacak ?
    C.1 : Banka hesap numaranız ve kredi kartı bilgileriniz özel olarak ele alınacak ve gizli tutulacaktır , hesabınız " Gameforge " sunucularına aktarıldıktan sonra derhal silinecektir.

S.2 : Şubat sonrası , daha önceden yapmış olduğum ödemeleri geri alabilecek miyim ?
    C.1 : Tüm abonelikler , F2P olarak Gameforge sunucularına aktarıldıktan sonra otomatik olarak iptal edilecektir . Bu noktadan itibaren aylık ücretler, hesabınızdan tahsil edilemez , daha önceden yapmış olduğunuz ve şubat 2012 sonrasını kapsayan tüm ödemeler iade edilecektir. Önümüzde ki bir kaç hafta içinde bu konuyla ilgili detaylı bir haber yayınlayacağız .

S.3 : Şubat 2012 sonrası elimde bulunan oyun kodlarını ( time card ve ya ingame item kod ) kullanabilir miyim ?
    C.3 : Hayır , ne yazık ki bu mümkün olmayacak , bu yüzden Şubat öncesi tüm kartlarınızı teslim edin ve ya kullanın.

Not : Eğer transfer hakkında aklınızda herhangi bir soru işareti varsa : support@aionfreetoplay.com adresine mail atabilirsiniz ? Fakat ben bir iki tane soru sordum cevabını alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 30 Aralık 2011; 15:56:54 >

• teşekkürler faydalı olacak bir bilgi

Orijinalden alıntı: Eien

Hayırdır yasin bakıyorumda bu aion gameforge olaylarına pek bi düşkün gördüm seni :)Yapmadığın bir röportaj kalmış

Yaptığım bir şey yok ki , adam gibi bir Aion sitesi olmadığından paylaşımları burada yapıyorum.. " Gameforge " ile alakalı bir gram olayım yok, Aion oynuyorum yeter :) Sen ne zaman geleceksin Emrah :)) Bir ben kaldım ayıp ama kardeşim , tek bıraktınız beni :)
  • Yasinim biliyosun ben aynı şeyleri yapmaktan bıktım Aionda 7/24 Pvp de yeterince tadına vardım.Oyunda extra playerleri bağlayacak event vb. etkinlikler düzenlenmiyor.Serverde tırım tırım asmo aramaktan gına geldi.Blade & Soulu bekliyorum Aion deftei şimdilik kapandı.Ama ilerleyen zamanda değişirmi bunu gameforge göstericek
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.